Koreanska livsmedel och ingredienser som du behöver för att börja laga Koreanskt
Det bästa från det koreanska skafferiet för att du ska kunna göra din egen bibimbap, kryddigt ris, japchae med sötpotatisnudlar och en hel massa andra rätter.
Testa kimchi och den kryddiga sötman i Gochujang i kryddiga wokade rätter.
Använd Doenjang som bas i soppor, grytor och dippsåser och sötpotatisnudlarna är den klassiska ingrediensen i koreans japchae.
Mirin är avgörande för att balansera ut de salta smakerna i många rätter.
Sesamoljan, sojasåsen och kortkornigt ris används i nästan alla rätter och med noriarken kan du göra den koreanska versionen av japanska sushirullar, kimbap.
Koreanska recept & tips hittar du HÄR!
Det bästa från det koreanska skafferiet för att du ska kunna göra din egen bibimbap, kryddigt ris, japchae med sötpotatisnudlar och en hel massa andra rätter.
Testa kimchi och den kryddiga sötman i Gochujang i kryddiga wokade rätter.
Använd Doenjang som bas i soppor, grytor och dippsåser och sötpotatisnudlarna är den klassiska ingrediensen i koreans japchae.
Mirin är avgörande för att balansera ut de salta smakerna i många rätter.
Sesamoljan, sojasåsen och kortkornigt ris används i nästan alla rätter och med noriarken kan du göra den koreanska versionen av japanska sushirullar, kimbap.
Koreanska recept & tips hittar du HÄR!
Världens kök / Korea
Sortera på:
Så god! Använder den till "allt". Beroendeframkallande! ⭐️⭐️...
49 kr
0
"Så nära genuin kimchi man kan komma om man inte gör den själv. Konsistensen &...
99 kr
0