Mirin av ris
Äkta japansk mirin utan tillsatser
69 kr
- Inget tillsatt socker
- Inga konserveringsmedel
- Fantastisk smakhöjare
Rismirin - japanskt risvinäger med en mild söt smak Clearspring Rice Mirin 150ml
Äkta mirin naturligt jäst med koj från enbart ris med lite salt tillsätts i slutet av processen.
Den är naturligt fermenterad och inget socker eller konserveringsmedel har tillsatts. Detta till skillnad från många vanliga mirin som ofta innehåller socker och konserveringsmedel.
Mirin har en unik förmåga att locka fram och accentuera de naturliga smakerna i olika livsmedel.
Mirins milda sötma balanserar sojasås och används för att förbättra sött liksom salta såser, vinegretter, marinader och skaldjursrätter .
Mirin används både till att söta och för att ge djup och fyllig smak. Den ger alltså både sötma och djup i smaken i och används ofta till wok, såser och dip.
Mirin kan lite slarvigt kallas för matlagnings-sake. Den har en söt och stark smak och används som kryddning i japansk matlagning.
Mirin sägs vara hemligheten bakom den goda smaken i många japanska rätter! Det finns därför inga bra ersättare eller alternativ att använda iställer för mirin.
Mirin har en unik förmåga att locka fram och accentuera de naturliga smakerna i olika livsmedel.
Mirins milda sötma balanserar sojasås och används för att förbättra sött liksom salta såser, vinegretter, marinader och skaldjursrätter .
Mirin används både till att söta och att ge djup och fyllighet.
Naturligt fermenterat, inget socker eller konserveringsmedel tillsatt.
Ingredienser: Vatten, ris (35%), salt.
Förvara på en sval och mörk plats.
Glasflaska om 150ml
Ursprung: japan
Näringsvärde per 100g: energi 676kj 159kcal, fett 0,2g varav mättat under 0,1g, kolhydrat 39g varav socker 30g, protein 0,2g salt 1,8g
Äkta mirin naturligt jäst med koj från enbart ris med lite salt tillsätts i slutet av processen.
Den är naturligt fermenterad och inget socker eller konserveringsmedel har tillsatts. Detta till skillnad från många vanliga mirin som ofta innehåller socker och konserveringsmedel.
Mirin har en unik förmåga att locka fram och accentuera de naturliga smakerna i olika livsmedel.
Mirins milda sötma balanserar sojasås och används för att förbättra sött liksom salta såser, vinegretter, marinader och skaldjursrätter .
Mirin används både till att söta och för att ge djup och fyllig smak. Den ger alltså både sötma och djup i smaken i och används ofta till wok, såser och dip.
Mirin kan lite slarvigt kallas för matlagnings-sake. Den har en söt och stark smak och används som kryddning i japansk matlagning.
Mirin sägs vara hemligheten bakom den goda smaken i många japanska rätter! Det finns därför inga bra ersättare eller alternativ att använda iställer för mirin.
Mirin har en unik förmåga att locka fram och accentuera de naturliga smakerna i olika livsmedel.
Mirins milda sötma balanserar sojasås och används för att förbättra sött liksom salta såser, vinegretter, marinader och skaldjursrätter .
Mirin används både till att söta och att ge djup och fyllighet.
Naturligt fermenterat, inget socker eller konserveringsmedel tillsatt.
Ingredienser: Vatten, ris (35%), salt.
Förvara på en sval och mörk plats.
Glasflaska om 150ml
Ursprung: japan
Näringsvärde per 100g: energi 676kj 159kcal, fett 0,2g varav mättat under 0,1g, kolhydrat 39g varav socker 30g, protein 0,2g salt 1,8g
Visa mer
Visa mindre
Volym: | 150ml |
Material: | Flaska av glas |
Antal i förpackningen: | 1st |
Övrigt: | utan tillsatt socker |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från Clearspring
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0