Spjälka böjbar 40 cm
Till tunnbröds- & knäckebrödsbakning
79 kr
Spjälka, spjålk eller spjälk eller tunnbräde används för att plocka upp den utkavlade degkakan från bakbordet och hjälpa till att överföra den till bakspaden. Spjälken används ibland också för att vända eller vrida på brödet i ugnen och för att ta upp det när det är färdiggräddat. Det sistnämda momentet kan även utföras med en vändepinne, gräddspole eller baksticka.
Spjälka böjbar svensktillverkad i obehandlat trä 40x3,5 cm
Spjålk eller spjälk eller tunnbräden används för att plocka upp den utkavlade degkakan från bakbordet och hjälpa till att överföra den till bakspaden.
Spjälken används ibland också för att vända eller vrida på brödet i ugnen och för att ta upp det när det är färdiggräddat. Det sistnämda momentet kan även utföras med en vändepinne, gräddspole eller baksticka.
Mått: 40 cm lång med en diameter på 3,5 cm.
Material: Obehandlat trä.
Tillverkad i Sverige.
Spjålk eller spjälk eller tunnbräden används för att plocka upp den utkavlade degkakan från bakbordet och hjälpa till att överföra den till bakspaden.
Spjälken används ibland också för att vända eller vrida på brödet i ugnen och för att ta upp det när det är färdiggräddat. Det sistnämda momentet kan även utföras med en vändepinne, gräddspole eller baksticka.
- För knäckebröd & tunnbröd
- även för pasta
Mått: 40 cm lång med en diameter på 3,5 cm.
Material: Obehandlat trä.
Tillverkad i Sverige.
Visa mer
Visa mindre
Längd: | 40 cm |
Antal i förpackningen: | 1st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0