Tunna risnudlar vermicelli 1mm
Tunna risnudlar från Vietnam
39 kr
Tunna risnudlar från Vietnam även kända som bún gạo khô or maifun används i hela Sydostasien.
Det här är mycket tunna risnudlar gjorda enbart av ris och vatten.
Nudlarna är förpackade i buntar eller "bon" som enkelt brytas isär innan tillagning.
Det här är mycket tunna risnudlar gjorda enbart av ris och vatten.
Nudlarna är förpackade i buntar eller "bon" som enkelt brytas isär innan tillagning.
Nudlar Risvermicelli 1mm Bún Gao 400g
Tunna risnudlar från Vietnam även kända som bún gạo khô or maifun används i hela Sydostasien.
Det här är mycket tunna risnudlar gjorda enbart av ris och vatten.
Nudlarna är förpackade i buntar eller "bon" som enkelt brytas isär innan tillagning.
Vermicelli nudlar är också ett bra alternativ utan gluten och är mycket snabba och lätta att tillaga.
Nudlarna kan tillagas så här för att användas i hotpot, wok, eller färska vårrullar.
Lägg nudlarna i kallt vatten ca 5-7 minuter. Koka i 6-8 minuter och sköjl med nytt vatten. Låt rinna av och droppa lite sesamolja över innan nudlarna används i andra rätter.
I Vietnam serveras risvermicelli ofta kalla som ingrediens i vårrullar och sommarrullar, inrullade i vietnamesiskt rispapper tillsammans med fläskkött, räkor, gurka och örter eller som ingrediens i kryddiga sallader.
I kinesiskarätter bryts nudlarna i bitar och får puttra i buljong och i Singapore friteras ofta nudlarna. I södra Indien tillagas de med i mjölk, garneras med nötter till en söt efterrätt kallad Paayasam.
Innehåll:
Ris 90%, vatten, salt.
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi: 1515KJ (362kcal) Fett: 1,19g varav mättat: 0,4g Kolhydrat: 80,3g varav sockerarter: 0,22g Fibrer 0,8g Protein 7,45g Salt 0,01g
Vikt: 400g
Ursprung: Vietnam
Förvaras torrt och svalt
RICE VERMICELLI H.T 400G 1,0MM
Tunna risnudlar från Vietnam även kända som bún gạo khô or maifun används i hela Sydostasien.
Det här är mycket tunna risnudlar gjorda enbart av ris och vatten.
Nudlarna är förpackade i buntar eller "bon" som enkelt brytas isär innan tillagning.
Vermicelli nudlar är också ett bra alternativ utan gluten och är mycket snabba och lätta att tillaga.
Nudlarna kan tillagas så här för att användas i hotpot, wok, eller färska vårrullar.
Lägg nudlarna i kallt vatten ca 5-7 minuter. Koka i 6-8 minuter och sköjl med nytt vatten. Låt rinna av och droppa lite sesamolja över innan nudlarna används i andra rätter.
- Fin smak
- Alternativ till vetenudlar
- Aningen tuggmotstånd
I Vietnam serveras risvermicelli ofta kalla som ingrediens i vårrullar och sommarrullar, inrullade i vietnamesiskt rispapper tillsammans med fläskkött, räkor, gurka och örter eller som ingrediens i kryddiga sallader.
I kinesiskarätter bryts nudlarna i bitar och får puttra i buljong och i Singapore friteras ofta nudlarna. I södra Indien tillagas de med i mjölk, garneras med nötter till en söt efterrätt kallad Paayasam.
Innehåll:
Ris 90%, vatten, salt.
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi: 1515KJ (362kcal) Fett: 1,19g varav mättat: 0,4g Kolhydrat: 80,3g varav sockerarter: 0,22g Fibrer 0,8g Protein 7,45g Salt 0,01g
Vikt: 400g
Ursprung: Vietnam
Förvaras torrt och svalt
RICE VERMICELLI H.T 400G 1,0MM
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 400g |
Antal i förpackningen: | 1 st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
"Så nära genuin kimchi man kan komma om man inte gör den själv. Konsistensen &...
99 kr
0
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0