Koreanska smaker
En bra start!
332 kr
Det mest grundläggande som behövs för att kunna laga koreansk mat på ett genuint sätt och få det att smaka koreanskt.
Koreanska smak-kittet
De mest grundläggande smaksättarna som behövs för att kunna laga koreansk mat på ett genuint sätt.
Mer om varje enskild produkt finns i respektive orange länk.
Alla varor går att köpa separat.
Gochujang Chilipasta
Koreansk chilipasta som ger rätt hetta på maträtten.
Välsmakande chilikräm med härligt matig smak och en hint av sötma. En kryddpasta som används i många koreanska maträtter främst för sin härliga smak snarare än för sin hetta.
Doenjang Sojabönpasta
Doenjang är ett koreanskt baslivsmedel och vikgtig ingrediens i många rätter.
Sojabönpastan görs av Meju (traditionellt jästa sojabönor) och salt.
Den är ett måste i ett koreansk skafferi och kallas ibland koreansk miso
Rostad sseamolja
Sesamolja är en klassisk asiatisk smaksättning som ger en fin nötaktig smak till olika rätter, röror, dressingar och nudlar. Den har en stark men fyllig och utsökt smak av sesam.
Fisksås
Fermenterad fisksås ger härlig sälta till tailändska och andra asiatiska rätter.
Fisksås är en smaksättare eller flytande krydda av fermenterad eller jäst fisk.
Koreansk chili Gochugaru
Gochugaru betyder chilipulver på koreanska och är ett måste om du vill laga koreanskt. Den populära koreanska chilin Gochugaru är soltorkad utan frön och kan beskrivas som ett mellanting mellan pulver och flingor. Den är en av de viktigaste ingredienserna i hemgjord kimchi.
Fler koreanska tips hittar du HÄR!
De mest grundläggande smaksättarna som behövs för att kunna laga koreansk mat på ett genuint sätt.
Mer om varje enskild produkt finns i respektive orange länk.
Alla varor går att köpa separat.
Gochujang Chilipasta
Koreansk chilipasta som ger rätt hetta på maträtten.
Välsmakande chilikräm med härligt matig smak och en hint av sötma. En kryddpasta som används i många koreanska maträtter främst för sin härliga smak snarare än för sin hetta.
Doenjang Sojabönpasta
Doenjang är ett koreanskt baslivsmedel och vikgtig ingrediens i många rätter.
Sojabönpastan görs av Meju (traditionellt jästa sojabönor) och salt.
Den är ett måste i ett koreansk skafferi och kallas ibland koreansk miso
Rostad sseamolja
Sesamolja är en klassisk asiatisk smaksättning som ger en fin nötaktig smak till olika rätter, röror, dressingar och nudlar. Den har en stark men fyllig och utsökt smak av sesam.
Fisksås
Fermenterad fisksås ger härlig sälta till tailändska och andra asiatiska rätter.
Fisksås är en smaksättare eller flytande krydda av fermenterad eller jäst fisk.
Koreansk chili Gochugaru
Gochugaru betyder chilipulver på koreanska och är ett måste om du vill laga koreanskt. Den populära koreanska chilin Gochugaru är soltorkad utan frön och kan beskrivas som ett mellanting mellan pulver och flingor. Den är en av de viktigaste ingredienserna i hemgjord kimchi.
Fler koreanska tips hittar du HÄR!
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
"För underbar smaksättning"
fr. 457 kr fr. 537 kr
0
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0