Svart bönpasta Chunjang 500g
Svart, salt & söt!
68 kr
Chunjang är det koreanska ordet för svarta bönpasta. Pastan är en viktig ingrediens i den koreanska jajjangmyun som består av wokat fläskbuk och blandade grönsaker i en tjock svart bönsås som serveras tillsammans med vetenudlar. Bönpasta på svarta bönor är en vanlig ingrediens i många asiatiska rätter, bland annat i den koreanska rätten jjajangmyeon. Bönpastan kallas för chunjang eller tianmian och smakar salt, sött och riktigt gott.
Svart bönpasta - Wang Chunjang Black bean paste 500g
Bönpasta på svarta bönor är en vanlig ingrediens i många asiatiska rätter, bland annat i den koreanska rätten jjajangmyeon.
Bönpastan kallas för chunjang eller tianmian och smakar salt, sött och riktigt gott.
Chunjang är det koreanska ordet för svarta bönpasta. Pastan är en viktig ingrediens i den koreanska jajjangmyun som består av wokat fläskbuk och blandade grönsaker i en tjock svart bönsås som serveras tillsammans med vetenudlar.
Men den är ockå känd som kinesisk svart bönpasta. I Kina använd den för att ge en distinkt smak till klassiska kinesiska rätter som nötkött i svart bönsås med grön paprika.
Den är gjord främst på sojabönor, mjöl och kola (alltså en typ av bränt socker!) som fermenterats.
Den svarta bönpastan är salt med en hint av sötma och ett stort umamidjup.
Testa att tillsätta en sked till wokade såser för att förstärka smaken eller späd den med sesamolja, risvinäger och lite riven ingefära till en dippsås.
Vem vill inte testa det?
Recept med chunjang hittar du HÄR!
Vikt: 500g
Ingredienser:
VETEMJÖL, SOJABÖRNA, vatten, salt, färgämne E150a, majsolja, potatisstärkelse, lök, socker, konserveringsmedel E202.
Tillverkad i en fabrik som hanterar ägg, mjölk, jordnötter, sesam och andra nötter från träd.
Näringsvärde per 100g:
Energi: 669kj / 160kcal fett: 0g, varav mättade: 0g, kolhydrater: 32g, varav sockerarter: 10,7g, proteiner 8g, salt: 10,9g
Ursprung: Korea
Bönpasta på svarta bönor är en vanlig ingrediens i många asiatiska rätter, bland annat i den koreanska rätten jjajangmyeon.
Bönpastan kallas för chunjang eller tianmian och smakar salt, sött och riktigt gott.
Chunjang är det koreanska ordet för svarta bönpasta. Pastan är en viktig ingrediens i den koreanska jajjangmyun som består av wokat fläskbuk och blandade grönsaker i en tjock svart bönsås som serveras tillsammans med vetenudlar.
Men den är ockå känd som kinesisk svart bönpasta. I Kina använd den för att ge en distinkt smak till klassiska kinesiska rätter som nötkött i svart bönsås med grön paprika.
- I koeranska & kinesiska rätter
- Salt, lite söt & mycket umami
- Fantastisk smakhöjare
Den är gjord främst på sojabönor, mjöl och kola (alltså en typ av bränt socker!) som fermenterats.
Den svarta bönpastan är salt med en hint av sötma och ett stort umamidjup.
Testa att tillsätta en sked till wokade såser för att förstärka smaken eller späd den med sesamolja, risvinäger och lite riven ingefära till en dippsås.
Vem vill inte testa det?
Recept med chunjang hittar du HÄR!
Vikt: 500g
Ingredienser:
VETEMJÖL, SOJABÖRNA, vatten, salt, färgämne E150a, majsolja, potatisstärkelse, lök, socker, konserveringsmedel E202.
Tillverkad i en fabrik som hanterar ägg, mjölk, jordnötter, sesam och andra nötter från träd.
Näringsvärde per 100g:
Energi: 669kj / 160kcal fett: 0g, varav mättade: 0g, kolhydrater: 32g, varav sockerarter: 10,7g, proteiner 8g, salt: 10,9g
Ursprung: Korea
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 500 g |
Material: | 1 burk av glas |
Antal i förpackningen: | 1st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från Wang
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0