Inlägg taggade med "grilla"
Med hjälp av ett stekbord i gjutjärn och en smasher skapar du snabbt & enkelt den ultimata Smashed-burgaren hemma på spisen eller på grillen.
Grillade ostron och bubblande drinkar lika perfekt att avnjuta på stranden som i trädgården.
Ostron avnjuts vanligtvis råa men även grillade över öppen eld (gärna vid havet) är en läckerhet som dessutom ofta gillas av dem som vanligen inte är ostronälskare.
Pinnbröd är superenkelt att göra och lika gott som nybakat bröd eller pizza. Ta med pinnbrödsdegen ut och du får nygräddat bröd på utflykten eller vid grillen.
Att baka bröd ute är enkelt. Pinnbröden får härlig grillsmak och är goda att äta direkt från pinnen.
Smaksatta pinnbröd. Pizzasaken är toppen i pinnbröd. Det här är nästan som napolitansk pizza. Grillad över öppen eld.
Laga en vegetarisk variant av pulled pork med den spännande frukten jackfruit. Rätten kallas även fooled pork eller pulled jackfruit
Vad skiljer kallrökning från varmrökning och kan man röka själv i grillen?
Nu grillar vi! Vill du grilla nötkött finns det pengar att spara genom att välja lite mindre kända styckningsdetaljer. Här är några tips på prisvärda köttbitar för grillning och hur du kan tillaga dem.
Lyckas med att grilla fläskkotlett. Fläskkotletter är en lite bortglömd styckningsdel som passar perfekt att grilla. Med ett par smarta trix blir kotletten en perfekt grillmiddag eller lunch i sommar. Hur du lyckas lär du dig här!
En lite annorlunda glaze till ljust kött, fågel och grönsaker. Testa till sommaren grillparty. Använd egen eller färdigköpt fläderblomsaft.
Fantastiskt goda som drinktilltugg eller på sommarens buffé! Quesadillas med tryffel, skinka & parmesan och ett glas bubbel är aldrig fel!
Härlig BBQ-sås med rökig smak. Vill du inte ha röksmak ersätter du röksaltet med vanligt flingsalt och SmokeySally med en kryddblandning utan röksmak eller ingefära.
Sliders är en burgare som kan serveras som ett rejält mellanmål eller en varmrätt med pommes frites eller grillade rotfrukter. Purple Haze är en innovativ rub med en fin balans mellan styrka , sötma och syra. Hörnstenen i blandningen är ett fantastiskt purpurfärgat svartvinbärspulver som tillsammans med svartpeppar, ingefära, svart kummin, timjan och en touch av chili och koriander ger en smak som lämpar sig väl för kött, fisk och grönsaker.