Allkniv KAI Wasabi black 15 cm
Knivaskapt
849 kr
- Allroundkniv
- Hårt kolstål
- Strimlar, hackar, skär
Mindre allkniv KAI Wasabi black 15 cm
Japansk liten kökskniv från KAI med stort blad som passar utmärkt till att skära både kött och grönsaker.
Universalkniven är idealisk för en mängd olika uppgifter som att skiva, skära och hacka i princip allt i som kan behövas vid matlagning.
Gemensamt för knivarna i Wasabi-serien är att de är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Handtagen ger en optimal hygien och grepp tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen.
Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt, 6A/1K6. Grepp av kompositmaterial av bambupulver och polypropen.
Hårdhet: 58 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 15 cm handtag 12,6 cm.
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: Förslagsvis med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten.
Alla knivar i KAI:S wasabiserie hittar du här:
Japansk liten kökskniv från KAI med stort blad som passar utmärkt till att skära både kött och grönsaker.
Universalkniven är idealisk för en mängd olika uppgifter som att skiva, skära och hacka i princip allt i som kan behövas vid matlagning.
Gemensamt för knivarna i Wasabi-serien är att de är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Handtagen ger en optimal hygien och grepp tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen.
Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt, 6A/1K6. Grepp av kompositmaterial av bambupulver och polypropen.
Hårdhet: 58 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 15 cm handtag 12,6 cm.
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: Förslagsvis med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten.
Alla knivar i KAI:S wasabiserie hittar du här:
Visa mer
Visa mindre
Handdiskas: | Ja |
Maskindiskas: | Nej |
Längd: | Bladlängd 20 cm handtag 12,6 cm. |
Färg: | Stål och svart |
Antal i förpackningen: | 1st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från KAI
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0