Santokukniv KAI Wasabi black 16,5 cm
Liten santoku
799 kr
Japansk lite mindre santokukniv från KAI med högt blad som passar utmärkt som universalkniv för att skära kött och grönsaker. Knivarna är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök. Handtaget ger riktigt bra grepp och hygien tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen. Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
KAI Santokukniv 16,5 cm Wasabi Black
Japansk lite mindre santokukniv från KAI med högt blad som passar utmärkt som universalkniv för att skära kött och grönsaker.
Knivarna är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Handtaget ger riktigt bra grepp och hygien tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen. Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 16,5 cm handtag 12,6 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: Förslagsvis med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Japansk lite mindre santokukniv från KAI med högt blad som passar utmärkt som universalkniv för att skära kött och grönsaker.
Knivarna är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök.
- Mindre santoku
- Hårt kolstål
- En favorit
Handtaget ger riktigt bra grepp och hygien tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen. Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 16,5 cm handtag 12,6 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: Förslagsvis med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
Japansk superkniv, Bäst i Test Aftonbladet 24 november 2019!
2629 kr
0
Mer från KAI
Japansk superkniv, Bäst i Test Aftonbladet 24 november 2019!
2629 kr
0
Andra köpte även