Santokukniv KAI Wasabi black 16,5 cm
Liten santoku
899 kr /
849 kr
- Mindre santoku
- Hårt kolstål
- En favorit
KAI Santokukniv 16,5 cm Wasabi Black
Japansk lite mindre santokukniv från KAI med högt blad som passar utmärkt som universalkniv för att skära kött och grönsaker.
Knivarna är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Handtagen ger en optimal hygien och grepp tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen.
Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 16,5 cm handtag 12,6 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: Förslagsvis med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Japansk lite mindre santokukniv från KAI med högt blad som passar utmärkt som universalkniv för att skära kött och grönsaker.
Knivarna är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Handtagen ger en optimal hygien och grepp tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen.
Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt 1K6. Hårdhet 58 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 16,5 cm handtag 12,6 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: Förslagsvis med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
Japansk superkniv, Bäst i Test Aftonbladet 24 november 2019!
2999 kr 3149 kr
0
Mer från KAI
"Underbar kniv. Skär enkelt genom de värsta skorpor"
899 kr 999 kr
0
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0