Santokukniv 17,5 cm Karimatto
En arbetshäst somklarar det mesta
549 kr
En riktigt bra allroundkniv med 17,5cm långt knivblad.
Söker du en bra prisvärd kniv som klara det mesta när det här ett bra val. Kniven kan användas till att skära, skiva, hacka, träna och hugga livsmedel. Santouku från Karimatto by Culimat med vass egg som passar utmärkt till att skära det mesta.
Söker du en bra prisvärd kniv som klara det mesta när det här ett bra val. Kniven kan användas till att skära, skiva, hacka, träna och hugga livsmedel. Santouku från Karimatto by Culimat med vass egg som passar utmärkt till att skära det mesta.
Santoukukniv 17,5 cm Karimatto by Culimat
En riktigt bra allroundkniv med 17,5cm långt knivblad.
Söker du en bra prisvärd kniv som klara det mesta när det här ett bra val. Kniven kan användas till att skära, skiva, hacka, tärna och hugga Santouku från Karimatto by Culimat med vass egg som passar utmärkt till att skära det mesta.
En bra prisvärd allroundkniv med ergonomiskt handtag som ligger skönt i handen och är skonsam mot handleden. Det professionellt utformat handtag är format för att kunna jobbas med i timmar i sträck och passar för höger så väl som vänsterhänta.
Greppet tillverkat av kompositmaterial för en lång livslängd har fantastisk finish. Kniven är tillverkad av rostfritt stål 5Cr15Mov. Hårdhet 56 HRC ± 1
Söker du en bra kniv med vass egg som klara det mesta när det här ett bra val. Kniven kan användas till att skära både kött och grönsaker.
Santoukokniven från Karimatto by Culimat som passar utmärkt som universalkniv för att skära kött så väl som grönsaker.
Att byta ut sina gamla knivar står högt på mångas önskelista och det kan bli ganska dyrbart. Men med Karimatto blir du överraskad av både kvalitet och pris. Material: Knivstål 5Cr15Mov som består av en kombination av Molybden/Vanadium. Stålet har en hög hårdhetsgrad (56 ± 1 på Rockwell skalan)
Mått: Bladlängd 17,5 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand. Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Helst på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Värt att veta om santouku: Santoku bōchō är japanska 三 徳 包 丁 och betyder ungefär "tre dygder" eller "tre användningar" vilket syftar på knivens mångsidighet, de användningsområden och det stora utbudet av ingredienser som kniven kan hantera.
Den klarar kött, fisk och grönsaker och kan skiva, hugga och tära. Santokuns blad och handtag är utformade för att fungera i harmoni.
Santoku är en allround kökskniv med ursprung i det japanska köket. Knivbladet är ofta mellan 13 och 20 cm med en plan kant som böjer sig ner i en vinkel som närmar sig 60° vid knivstetsen.
En riktigt bra allroundkniv med 17,5cm långt knivblad.
Söker du en bra prisvärd kniv som klara det mesta när det här ett bra val. Kniven kan användas till att skära, skiva, hacka, tärna och hugga Santouku från Karimatto by Culimat med vass egg som passar utmärkt till att skära det mesta.
En bra prisvärd allroundkniv med ergonomiskt handtag som ligger skönt i handen och är skonsam mot handleden. Det professionellt utformat handtag är format för att kunna jobbas med i timmar i sträck och passar för höger så väl som vänsterhänta.
Greppet tillverkat av kompositmaterial för en lång livslängd har fantastisk finish. Kniven är tillverkad av rostfritt stål 5Cr15Mov. Hårdhet 56 HRC ± 1
Söker du en bra kniv med vass egg som klara det mesta när det här ett bra val. Kniven kan användas till att skära både kött och grönsaker.
Santoukokniven från Karimatto by Culimat som passar utmärkt som universalkniv för att skära kött så väl som grönsaker.
- Bra allroundkniv
- Föe vänster & högerhänta
- Tålig favorit
Att byta ut sina gamla knivar står högt på mångas önskelista och det kan bli ganska dyrbart. Men med Karimatto blir du överraskad av både kvalitet och pris. Material: Knivstål 5Cr15Mov som består av en kombination av Molybden/Vanadium. Stålet har en hög hårdhetsgrad (56 ± 1 på Rockwell skalan)
Mått: Bladlängd 17,5 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand. Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Helst på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Värt att veta om santouku: Santoku bōchō är japanska 三 徳 包 丁 och betyder ungefär "tre dygder" eller "tre användningar" vilket syftar på knivens mångsidighet, de användningsområden och det stora utbudet av ingredienser som kniven kan hantera.
Den klarar kött, fisk och grönsaker och kan skiva, hugga och tära. Santokuns blad och handtag är utformade för att fungera i harmoni.
Santoku är en allround kökskniv med ursprung i det japanska köket. Knivbladet är ofta mellan 13 och 20 cm med en plan kant som böjer sig ner i en vinkel som närmar sig 60° vid knivstetsen.
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från Karimatto
DU SPARAR 400KR på Ett värstingpar i köket!
999 kr 1399 kr
0
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0