Kai Shun Classic Brödkniv 23 cm
En pålitlig skivare - Bäst i test!
2399 kr
En riktigt bra handjord japansk brödsåg med vågtandad egg och långt knivblad. Kniven kan användas till att skära även andra saker än bröd, ex tomater, frukt och annat med lite hårdare yta.Perfekt till hårda brödskorpor på bland annat surdegsbröd. Söker du den ultimata tandade kniven är det här ett bra val.
Brödkniv 23cm Kai Shun Classic
En riktigt bra handjord japansk brödsåg med vågtandad egg och långt knivblad.
Kniven kan användas till att skära även andra saker än bröd, ex tomater, frukt och annat med lite hårdare yta.
Perfekt till hårda brödskorpor på bland annat surdegsbröd.
Söker du en bra tandad brödsåg är det här ett bra val.
KAIs brödknivar är i världsklass och har skär i båda riktningarna, vilket gör att de med lätthet även skär genom hårdare bröd.
KAIs vågtandad kniv kan till skillnad mot en sågtandad kniv även användas till att skära kött och fisk utan att slita sönder fiberna.
Mått blad 23 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.
Kai Shun Classic Brödkniv 23 cm Var först med att recensera denna produkt. Brödknivar från KAI är i världsklass och får ständigt de bästa recensioner. KAI har utvecklat en helt egen typ av vågtandad serratering som skär i båda riktningarna. KAIs vågtandad kniv kan till skillnad mot en sågtandad kniv även användas till att skära kött och fisk utan att slita sönder fiberna.
Bäst i Test:
Norska Dagbladet 2019:
Kai Shun-kniven är enkel och bekväm att hålla. Den har ett smidigt och trevligt handtag av pakkaträ. Bladet har vackrert damaskmönster och kniven är kvalitet ur alla aspekter! Kniven har en bra längd på bladet, det är den bäst balanserade kniven, och den glider genom brödet som en kniv i rumstemperat smör. - Åh, wow! Det känns som om du bara kan hålla den över brödet och släppa ner den. - Den är inte billig! Men det här är en underbar kniv som är värd att lägga pengar på.
Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX med en hårdhet på 61 HRC och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan. Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.
Kai shun classic har fått toppbetyg hos den brittiska tidningen The Telegraph och hos Råd & Rön
Material: VG-MAX och 32 lagers damaskstål, handtag i laminerat Pakkaträ
Mått: bladlängd 23 cm handtag 12,2 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand. Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
En riktigt bra handjord japansk brödsåg med vågtandad egg och långt knivblad.
Kniven kan användas till att skära även andra saker än bröd, ex tomater, frukt och annat med lite hårdare yta.
Perfekt till hårda brödskorpor på bland annat surdegsbröd.
Söker du en bra tandad brödsåg är det här ett bra val.
KAIs brödknivar är i världsklass och har skär i båda riktningarna, vilket gör att de med lätthet även skär genom hårdare bröd.
KAIs vågtandad kniv kan till skillnad mot en sågtandad kniv även användas till att skära kött och fisk utan att slita sönder fiberna.
- Japansk brödkniv
- Tandat blad i damaskustål
- Bäst i test
Mått blad 23 cm Mått handtag 12,2 cm Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.
Kai Shun Classic Brödkniv 23 cm Var först med att recensera denna produkt. Brödknivar från KAI är i världsklass och får ständigt de bästa recensioner. KAI har utvecklat en helt egen typ av vågtandad serratering som skär i båda riktningarna. KAIs vågtandad kniv kan till skillnad mot en sågtandad kniv även användas till att skära kött och fisk utan att slita sönder fiberna.
Bäst i Test:
Norska Dagbladet 2019:
Kai Shun-kniven är enkel och bekväm att hålla. Den har ett smidigt och trevligt handtag av pakkaträ. Bladet har vackrert damaskmönster och kniven är kvalitet ur alla aspekter! Kniven har en bra längd på bladet, det är den bäst balanserade kniven, och den glider genom brödet som en kniv i rumstemperat smör. - Åh, wow! Det känns som om du bara kan hålla den över brödet och släppa ner den. - Den är inte billig! Men det här är en underbar kniv som är värd att lägga pengar på.
Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX med en hårdhet på 61 HRC och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan. Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.
Kai shun classic har fått toppbetyg hos den brittiska tidningen The Telegraph och hos Råd & Rön
Material: VG-MAX och 32 lagers damaskstål, handtag i laminerat Pakkaträ
Mått: bladlängd 23 cm handtag 12,2 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand. Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från KAI
Japansk superkniv, Bäst i Test Aftonbladet 24 november 2019!
2629 kr
0
Andra köpte även