Knivset KAI Wasabi black 3 knivar
En riktigt bra start på knivsamlingen
2149 kr
- 3 bra knivar
- Prisvärt japanskt kit
- Tålig favorit
KAI Knivset 3 knivar allkniv 10 cm, allkniv 15 cm, santokukniv 16,5 cm Wasabi Black
Japanskt knivset från KAI med en allkniv 10 cm, en kockkniv 15 cm och en santokukniv 16,5 cm.
Knivarna passar utmärkt till att skala och skära grönsaker och kockkniven är perfekt som allroundkniv för att skära kött och stora grönsaker.
Med Santoku kniven skär du enkelt det mesta i skivor och bitar eller hackar ner i mindre eller lite större bitar.
De tre köksknivarna är en riktigt bra start på knivsamlingen eller komplement till det som redan finns i knivlådan.
WASABI black är en knivserie i 17 delar från KAI i en design som antyder japansk estetik grundad i Zen buddhismen. Dessa japanska köksknivar har blad i rostfritt polerat stål och svarta handtag.
Knivarna är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Handtagen ger en optimal hygien och grepp tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen.
Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt 1K6.
Hårdhet: 58 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 16,5 cm handtag 12,6 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Knivset wassabi b lack 67S-310 med allknivar 6710P + 6715U & Santoku 6716S.
Alla knivar i KAI:s wasabi-serier hittar du här:
Japanskt knivset från KAI med en allkniv 10 cm, en kockkniv 15 cm och en santokukniv 16,5 cm.
Knivarna passar utmärkt till att skala och skära grönsaker och kockkniven är perfekt som allroundkniv för att skära kött och stora grönsaker.
Med Santoku kniven skär du enkelt det mesta i skivor och bitar eller hackar ner i mindre eller lite större bitar.
De tre köksknivarna är en riktigt bra start på knivsamlingen eller komplement till det som redan finns i knivlådan.
WASABI black är en knivserie i 17 delar från KAI i en design som antyder japansk estetik grundad i Zen buddhismen. Dessa japanska köksknivar har blad i rostfritt polerat stål och svarta handtag.
Knivarna är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Handtagen ger en optimal hygien och grepp tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen.
Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt 1K6.
Hårdhet: 58 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 16,5 cm handtag 12,6 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Knivset wassabi b lack 67S-310 med allknivar 6710P + 6715U & Santoku 6716S.
Alla knivar i KAI:s wasabi-serier hittar du här:
Visa mer
Visa mindre
Mer från KAI
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0