Skärbräda i ek med ränna 49 cm
Skönhet som åldras vackert
1798 kr
Exklusiv svensktillverkad träskärbräda av stavlimmat massivt ändträ av ek med ränna för köttsaft och utskuret handtag som med rätt skötsel håller i generation efter generation.
Skärbräda i stavlimmad ek med ränna 49×30 cm
Exklusiv träskärbräda av stavlimmat massivt ändträ från nordiska ekar med ränna för köttsaft och utskuret handtag som med rätt skötsel håller i generation efter generation. Det här är en härlig väl tilltagen bräda att skära allt från grönsaker och fisk till kött på.
Hemligheten med att använda stavlimmat ändträ i så kallade slaktarblock är att när kniven skär jack i brädan kan dessa "läkas" (beroende på djup så klart) eftersom fibrerna i trät står upp och inte skärs av som på en bräda men liggande foíbrer.
Ek är ett träslag som ofta används till mat och dryck. Vin och whisky har lagrats på ekfat i årtusenden och träet är uppskattat för sin tålighet och som smakgivare.
För att rengöra en skärbräda i trä tvättar du den med varmt vatten och diskmedel och låter den torka. Träbrädan får INTE blötläggas eller nedsänkas i vatten. Träblocket tål INTE maskindisk.
Skötselandvisningar följer med.
En ekskärbräda bör oljas in var 3:e till 4:e vecka.
Använd gärna Boos Block Board Cream och Boos Block Mystery Oil eller linfröolja.
Skärbräda ek stavlimmat ändträ av ek med ränna och urfrästa "bärhandtag" för enklare förflyttning.
Ändträ ger brädan längre hållbarhet och är skonsamt för eggen på dina knivar.
Svensktillverkad.
Längd : 49 cm
Bredd: 30 cm
Höjd: 6 cm
Material: Nordisk ek
Skötselandvisningar följer med.
Exklusiv träskärbräda av stavlimmat massivt ändträ från nordiska ekar med ränna för köttsaft och utskuret handtag som med rätt skötsel håller i generation efter generation. Det här är en härlig väl tilltagen bräda att skära allt från grönsaker och fisk till kött på.
Hemligheten med att använda stavlimmat ändträ i så kallade slaktarblock är att när kniven skär jack i brädan kan dessa "läkas" (beroende på djup så klart) eftersom fibrerna i trät står upp och inte skärs av som på en bräda men liggande foíbrer.
Ek är ett träslag som ofta används till mat och dryck. Vin och whisky har lagrats på ekfat i årtusenden och träet är uppskattat för sin tålighet och som smakgivare.
För att rengöra en skärbräda i trä tvättar du den med varmt vatten och diskmedel och låter den torka. Träbrädan får INTE blötläggas eller nedsänkas i vatten. Träblocket tål INTE maskindisk.
- Stavlimmat massivt trä
- Proffsig bräda för köket
- Vackrare med tiden
Skötselandvisningar följer med.
En ekskärbräda bör oljas in var 3:e till 4:e vecka.
Använd gärna Boos Block Board Cream och Boos Block Mystery Oil eller linfröolja.
Skärbräda ek stavlimmat ändträ av ek med ränna och urfrästa "bärhandtag" för enklare förflyttning.
Ändträ ger brädan längre hållbarhet och är skonsamt för eggen på dina knivar.
Svensktillverkad.
Längd : 49 cm
Bredd: 30 cm
Höjd: 6 cm
Material: Nordisk ek
Skötselandvisningar följer med.
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0