Allkniv KAI Wasabi black 10 cm
Knivskapt
699 kr
Utility knife är en japansk mindre kökskniv från KAI med stort blad som passar utmärkt till att skära både kött och grönsaker. Universalkniven är idealisk för en mängd olika uppgifter som att skiva, skära och hacka i princip allt i som kan behövas vid matlagning.
Liten allkniv Utility knife KAI Wasabi black 10 cm
Japansk mindre kökskniv från KAI med stort blad som passar utmärkt till att skära både kött och grönsaker.
Universalkniven är idealisk för en mängd olika uppgifter som att skiva, skära och hacka i princip allt i som kan behövas vid matlagning.
Gemensamt för knivarna i Wasabi-serien är att de är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Handtagen ger en optimal hygien och grepp tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen.
Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt, 6A/1K6. Grepp av kompositmaterial av bambupulver och polypropen.
Hårdhet: 58 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 10 cm handtag 12,6 cm.
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: Förslagsvis med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten.
Tillverkare: KAI
Importör: Vikingsun
Alla knivar i KAI:S wasabiserie hittar du här:

Japansk mindre kökskniv från KAI med stort blad som passar utmärkt till att skära både kött och grönsaker.
Universalkniven är idealisk för en mängd olika uppgifter som att skiva, skära och hacka i princip allt i som kan behövas vid matlagning.
Gemensamt för knivarna i Wasabi-serien är att de är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Handtagen ger en optimal hygien och grepp tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen.
Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
- Allroundkniv
- Hårt kolstål
- Strimlar, hackar, skär
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt, 6A/1K6. Grepp av kompositmaterial av bambupulver och polypropen.
Hårdhet: 58 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 10 cm handtag 12,6 cm.
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: Förslagsvis med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten.
Tillverkare: KAI
Importör: Vikingsun
Alla knivar i KAI:S wasabiserie hittar du här:

Visa mer
Visa mindre
Handdiskas: | Ja |
Maskindiskas: | Nej |
Längd: | Bladlängd 20 cm handtag 12,6 cm. |
Färg: | Stål och svart |
Antal i förpackningen: | 1st |