Kul råvaror, köksaker & presenter. Från salt till sugarpaste.

Användarnamn

Inlägg taggade med "praliner"

Salty caramel ganach
Ganach salty caramel för ca 30 praliner
Chokladganach till praliner
Ganach eller chokladtryffel-fyllning. Ett bra grundrecept För ca 30 praliner.
Gör påskägg i choklad
Konditor Stefan J Petersén lär dig göra påskäggskal i choklad, Fina som de är eller ihopbyggda till ett vackert påskslott med marsipanankor,
Temperera choklad
Stefan lär dig temperera choklad på ett enkelt och smart sätt.
Vit chokladtryffel med fruktsmaker
Vit choklad är en fin bas i en chokladtryffel som ska smaksätts eller färgas. Testa att både färgsätta och smaksätta tryffeln med frukt eller bärpulver. Självklart kan du strunta i smakerna om du vill ha en helt vit tryffel eller med den som bas experimentera med andra smaker.
Mörk chokladtryffel
Härlig chokladsmak att fylla praliner, bakverk och annat gott med. Testa att alternera chokladsorter eller tillsätt olika typer av smaksättningar.
Rosa chokladpraliner
Rosa chokladpraliner med hallonsmak och mörk chokladtryffel.
Gjuta praliner och temperera choklad
Temperera choklad som ett proffs och gjut vackra praliner.
Chokladpraliner enkla
Gör egna chokladpraliner i silikonformar. Superenkla praliner som även kan göra av nybörjaren.