Ganach salty caramel för praliner Recept

Användarnamn

Salty caramel ganach
Ganach salty caramel för ca 30 praliner
Pralinform halvt klot 24 st i polykarborat
199 kr
Köp
Info
0
Pralinform hjärta 21st i polykarborat
199 kr
Köp
Info
0
Mjölkchoklad i pellets premium 2,5kg
Mjöklchoklad med hög chokladhalt
593 kr
Köp
Info
0

Ingredienser:

11⁄4 dl socker
3⁄4 dl vatten
2 dl vispgrädde
60 g smör
11⁄2 tsk flingsalt
175 g mjölkchokladpellets eller hackat block
Mörk choklad 70% i pellets 2,5kg
659 kr
Köp
Info
0
Mjölkchoklad i pellets 2,5kg
Underbar ljuschoklad med karamelliserat socker
459 kr
Köp
Info
0
Pralinform kvadrat 24st i polykarborat
275 kr
Köp
Info
0
Pralinform diamant 21 st i polykarborat
Proffsiga ädelstenspraliner
199 kr
Köp
Info
0

Gör så här:

1. Blanda socker och vatten i en kastrull och koka tills blandningen går över i en djupt bärnstensfärgad karamell. Rör helst inte i blandningen det kan ge kristaller i sockret.
2. Tillsätt i grädden i två omgångar och låt koka in.
3. Rör om och tillsätt smöret och saltet.
4. Låt koka upp igen.
5. Lägg chokladen i en värmetålig skål.
6. Häll karamellen över och rör till en slät tryffel.
7. Låt svalna till ca 28°C.
8. Fyll pralinformar, låt stå över natten och locka med tempererad choklad.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 2CC52q (motverkar spam)
Inga kommentarer