Pralinform diamant 21 st i polykarborat
Proffsiga ädelstenspraliner
199 kr
Form för runda praliner med prismaslipat mönster. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjutna choklad-diamanter ca 2,5cm i diameter. När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
Diamant pralinform 21 st i polykarborat från Patisse
Form för runda praliner med prismaslipat mönster. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjutna choklad-diamanter ca 2,5cm i diameter.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
Diamantformen bör inte frysas länge eller användas i ugn. Diska inte chokladformar i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att diamanterna frigörs.
Chokladform av Polystyren eller termoplast för profesionell tillverkning av praliner.
(TJ7708) Chokladform till 21 st diamanter Klar
Handdiskas: ja
Längd: 27 cm
Bredd: 13 cm
Höjd: 2,4cm
Färg: Halvtransparent
Material: Plast, polykarborat
Antal i förpackningen: 1 form för 21 praliner
Tål upp till 80°C
Form för runda praliner med prismaslipat mönster. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjutna choklad-diamanter ca 2,5cm i diameter.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
Diamantformen bör inte frysas länge eller användas i ugn. Diska inte chokladformar i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
- Riktig proffsform
- 21st äkta chokladdiamanter
- Temperera chokladen
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att diamanterna frigörs.
Chokladform av Polystyren eller termoplast för profesionell tillverkning av praliner.
(TJ7708) Chokladform till 21 st diamanter Klar
Handdiskas: ja
Längd: 27 cm
Bredd: 13 cm
Höjd: 2,4cm
Färg: Halvtransparent
Material: Plast, polykarborat
Antal i förpackningen: 1 form för 21 praliner
Tål upp till 80°C
Visa mer
Visa mindre