Pralinform kvadrat 24st i polykarborat
Fyrkantiga praliner
275 kr
Form för trendiga fyrkantiga släta praliner. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjutna chokladpraliner. När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
Kvadrat pralinform 24 st i polykarborat Blomsterberg
Form för trendiga fyrkantiga släta praliner. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjutna chokladpraliner.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder. GÖR SÅ HÄR!
Pralinformen ska helst inte stå länge i frysen och aldrig i ugn och ska inte heller diskas i maskin.
Rengör istället din chokladform i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att diamanterna frigörs.
Form av polycarbonate, polykarborat eller termoplast för profesionell tillverkning av praliner.
Pralinerna blir var och en 19x19mm och ca 12mm höga med rakta fina kanter.
Formen är 27x13x2,4cm.
Handdiskas: Rekommenderas
Längd: 27cm
Bredd: 13cm
Höjd: 2,4cm
Färg: Halvtransparent
Material: Plast
Antal i förpackningen: 1 form för 24 praliner
Form för trendiga fyrkantiga släta praliner. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjutna chokladpraliner.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder. GÖR SÅ HÄR!
Pralinformen ska helst inte stå länge i frysen och aldrig i ugn och ska inte heller diskas i maskin.
Rengör istället din chokladform i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
- Riktig proffsform
- 24 st raka praliner
- Temperera chokladen!
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att diamanterna frigörs.
Form av polycarbonate, polykarborat eller termoplast för profesionell tillverkning av praliner.
Pralinerna blir var och en 19x19mm och ca 12mm höga med rakta fina kanter.
Formen är 27x13x2,4cm.
Handdiskas: Rekommenderas
Längd: 27cm
Bredd: 13cm
Höjd: 2,4cm
Färg: Halvtransparent
Material: Plast
Antal i förpackningen: 1 form för 24 praliner
Visa mer
Visa mindre
Handdiskas: | Rekommenderas |
Längd: | 27cm |
Bredd: | 13cm |
Höjd: | 2,4cm |
Färg: | Halvtransparent |
Material: | Plast |
Antal i förpackningen: | 1 formm för 24 praliner |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från Blomsterberg
"Sparar så mycket plats. Behöver nu bara en ram istället för flera"
255 kr
0
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0