Trancherkniv KAI Wasabi black 23 cm
Slicing knife
999 kr /
849 kr
- Mindre Yanagiba
- Hårt kolstål
- Enkelslipad
KAI japansk trancherkniv 23 cm Wasabi Black
Förskärare från KAI som passar utmärkt som allroundkniv och är bra på att skära både kött och fisk.
Med en trancherkniv eller förskärare kan man skära fina tunna och jämna skivor så att maten ser riktigt läcker ut. Men den kan också få maten att smaka bättre. Kniven kan göra långa, jämna skivor utan att riva eller såga. Den här typen av rena snitt behåller köttsafterna och därmed mer av smaken inne i köttet istället för att det samlas på skärbrädan.
Du kan skära skivor med ett enda långt drag. Den smala profilen och knivskarpa eggen låter bladet glida genom köttet med mindre friktion så att varje skiva blir perfekt.
En kniv idealisk för att skiva olika sorters kött och större grönsaker.
Gemensamt för knivarna i Wasabi-serien är att de är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Handtagen ger en optimal hygien och grepp tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen.
Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt, 6A/1K6. Grepp av kompositmaterial av bambupulver och polypropen.
Hårdhet: 58 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 23 cm handtag 12,6 cm.
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: Förslagsvis med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten.
Slicing knife
Alla knivar i KAI:S wasabiserie hittar du här:
Förskärare från KAI som passar utmärkt som allroundkniv och är bra på att skära både kött och fisk.
Med en trancherkniv eller förskärare kan man skära fina tunna och jämna skivor så att maten ser riktigt läcker ut. Men den kan också få maten att smaka bättre. Kniven kan göra långa, jämna skivor utan att riva eller såga. Den här typen av rena snitt behåller köttsafterna och därmed mer av smaken inne i köttet istället för att det samlas på skärbrädan.
Du kan skära skivor med ett enda långt drag. Den smala profilen och knivskarpa eggen låter bladet glida genom köttet med mindre friktion så att varje skiva blir perfekt.
En kniv idealisk för att skiva olika sorters kött och större grönsaker.
Gemensamt för knivarna i Wasabi-serien är att de är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet och kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Handtagen ger en optimal hygien och grepp tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen.
Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper.
Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt, 6A/1K6. Grepp av kompositmaterial av bambupulver och polypropen.
Hårdhet: 58 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 23 cm handtag 12,6 cm.
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: Förslagsvis med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten.
Slicing knife
Alla knivar i KAI:S wasabiserie hittar du här:
Visa mer
Visa mindre
Handdiskas: | Ja |
Maskindiskas: | Nej |
Längd: | Bladlängd 23 cm handtag 12,6 cm. |
Färg: | Stål och svart |
Antal i förpackningen: | 1st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Japansk superkniv, Bäst i Test Aftonbladet 24 november 2019!
2999 kr 3149 kr
0
"Underbar kniv. Skär enkelt genom de värsta skorpor"
899 kr 999 kr
0
Mer från KAI
Japansk superkniv, Bäst i Test Aftonbladet 24 november 2019!
2999 kr 3149 kr
0
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0