Kockkniv & Brödkniv KAI Wasabi black knivset
"Underbart knivset. Skär enkelt genom de värsta skorpor"
1799 kr /
1625 kr
Ett perfekt par! Brödkniv med vågtandad egg som passar utmärkt till att skära bröd och llarar de hårdaste brödskorpor och brödkanter galant. Kockkniven är en universalkniv idealisk för en mängd olika uppgifter som att skiva, skära och hacka i princip allt i som kan behövas vid matlagning.
Kockkniv 20 cm och Brödkniv 23 cm KAI Wasabi Black knivset
Japansk kockkniv och brödsåg.
Brödkniven har skär i båda riktningarna vilket gör att de med lätthet även skär genom hårdare bröd.
Med den här värstingkniven är fult skurna och tillplattade limpor eller sneda brödskivor historia.
Kais brödkniv har en vågtandad egg som skär genom bröd med precision och ger dig perfekta skivor varje gång.
En kniv med vågtandad egg som passar utmärkt till att skära bröd. Kniven klarar även de hårdaste brödskorpor och brödkanter galant. Perfekt att skära surdegsbröd med hård och knaprig skorpa. KAIs vågtandad kniv kan till skillnad mot en sågtandad kniv även användas för att skära kött och fisk utan att slita sönder fiberna.Kniven kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Kockkniven är en japansk kockkniv med stort blad som passar utmärkt till att skära stora köttstycken och grönsaker.
Det längre bladet ger ytterligare kraft och är praktiskt när det gäller större livsmedel.
Kockkniven är en universalkniv idealisk för en mängd olika uppgifter som att skiva, skära och hacka i princip allt i som kan behövas vid matlagning.
Det längre bladet gör att man kan skära mer med färre drag. Exempalvis kan man skära flera morötter på en gång istället för bara en. Detta är viktigt för att hålla hög produktivitet särskilt i kommersiella kök.
Wasabiknivarna är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet. Handtagen ger en optimal hygien och grepp tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen.
Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Mått handtag: 12,6 cm
Bladlängd: 23 cm resp. 20 cm
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt 6A/1K6, handtag av kompostimaterial: bambupulver och polypropen
Hårdhet: 58 HRC /- 1
Skötselråd: Diskas med fördel för hand. Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: Förslagsvis med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten.
Alla knivar i KAI:s wasabi-serie hittar du här:
Japansk kockkniv och brödsåg.
Brödkniven har skär i båda riktningarna vilket gör att de med lätthet även skär genom hårdare bröd.
Med den här värstingkniven är fult skurna och tillplattade limpor eller sneda brödskivor historia.
Kais brödkniv har en vågtandad egg som skär genom bröd med precision och ger dig perfekta skivor varje gång.
En kniv med vågtandad egg som passar utmärkt till att skära bröd. Kniven klarar även de hårdaste brödskorpor och brödkanter galant. Perfekt att skära surdegsbröd med hård och knaprig skorpa. KAIs vågtandad kniv kan till skillnad mot en sågtandad kniv även användas för att skära kött och fisk utan att slita sönder fiberna.Kniven kan användas både i hemmet och i professionella kök.
Kockkniven är en japansk kockkniv med stort blad som passar utmärkt till att skära stora köttstycken och grönsaker.
Det längre bladet ger ytterligare kraft och är praktiskt när det gäller större livsmedel.
Kockkniven är en universalkniv idealisk för en mängd olika uppgifter som att skiva, skära och hacka i princip allt i som kan behövas vid matlagning.
Det längre bladet gör att man kan skära mer med färre drag. Exempalvis kan man skära flera morötter på en gång istället för bara en. Detta är viktigt för att hålla hög produktivitet särskilt i kommersiella kök.
Wasabiknivarna är tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt och hårdhet. Handtagen ger en optimal hygien och grepp tack vare den speciella kombinationen av bambupulver och polypropen.
Bambu har nämligen naturliga anti-bakteriella egenskaper. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Mått handtag: 12,6 cm
Bladlängd: 23 cm resp. 20 cm
Material: Rostfritt stål med hög kolhalt 6A/1K6, handtag av kompostimaterial: bambupulver och polypropen
Hårdhet: 58 HRC /- 1
Skötselråd: Diskas med fördel för hand. Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: Förslagsvis med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten.
Alla knivar i KAI:s wasabi-serie hittar du här:
Visa mer
Visa mindre
Handdiskas: | Ja |
Maskindiskas: | Nej |
Längd: | Bladets längd 23cm handtag 12,6cm |
Färg: | Stål med svart handtag |
Material: | Rostfritt stål med hög kolhalt 1K6, handtag av kompostimaterial: bambupulver och polypropen . |
Antal i förpackningen: | 1st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Japansk superkniv, Bäst i Test Aftonbladet 24 november 2019!
2999 kr 3149 kr
0
En välbalanserad skönhet
2400 kr
0
Mer från KAI
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0