Svart spaghetti färgad med bläckfiskbläck
Färgen på bläckfiskpasta kommer visserligen från en fisk, däremot ger den ingen smak.
Spaghetti al Nero di Seppia 250g från Tall'Oro i Bari, Puglia.
Svart spagetti färgad med bläckfiskbläck. En fin pasta som färgats helt svart med naturligt bläckfiskbläck.
Pastan torkas och formas över kopparrör enligt gamla traditioner.
Svart pasta med bläckfiskbläck passar till ljusare rätter som accentuerar den härliga djupsvarta färgen.
Särskillt bra passar den till skaldjur och fisk. I denna variant är det 2% bläckfiskbläck. Koktid: ca. 10 min.
Färgen på bläckfiskpasta kommer visserligen från en fisk, däremot ger den ingen smak.
Du kan använda den svarta pastan utan att tänka på det mer än som en läcker färg.
En fantastisk italiensk kvalitetspasta.
Recept med svart pasta hittar du HÄR!
Läs mer om pasta och få inspiration HÄR!
Ursprung: Italien
Ingredienser: DurumVETEmjöl 98%, bläckFISKbläck 2%, vatten.
Allergentyp Blötdjur och produkter baserade på blötdjur och fisk, spannmål som innehåller gluten, kan innehålla spår av ägg, senap och soja.
Näringsvärde per 100g: Energi (Kcal/100g) 365 Energi (Kj/100g) 1548 Fett 1.3g Varav mättade fettsyror 0,5g Kolhydrat 75g Varav sockerarter 1,8g Protein 12g, salt 0g.
Vikt: | 250 g |
Antal i förpackningen: | 1 st |