Nduja di spilinga
Bredbar ursprungsskyddad salami på burk
99 kr
Nduja är en premiumdelikatess där enbart de bästa råvarorna har använts. Resultatet är en smakexplosion där hettan från chilifrukterna möter den mjuka och smakrika salamin.
Nduja di spilinga 90g Salumificio Monteporo - en salami på burk!
Den kalabriska salamin Nduja är en mjuk, bredbar salami eller korrekt salumi med en distinkt kryddighet.
En bredbar rökt salamikräm eller spread med mycket hetta där den lysande röda färgen kommer från torkad röd chilipeppar.
Nduja är en premiumdelikatess där enbart de bästa råvarorna har använts. Resultatet är en smakexplosion där hettan från chilifrukterna möter den mjuka och smakrika salamin.
En delikatess av högsta möjliga kvalitet där enbart de bästa råvarorna har använts.
Resultatet är en smakexplosion där den kontrollerade hettan från chilifrukterna möter den mjuka och smakrika korven.
Nduja tillverkas av fläskkött från grisens bog, lår, sida, kind och fett som blandas med mild och stark chili (peperoncino) och röks lätt i slutfasen.
Fyllningen stoppas på mjulka korvar eller fylls i burkar.
Bred ‘Nduja på en bit grillat bröd för en enkel men lyxig förrätt.
Den utsökta kryddiga fyllningen passar perfekt på bröd, som topping på pasta, pizza, bruschetta, i pastasåser eller som smakförhöjare i omelett eller till kött.
I Nduja di Spilinga i glasburk har solrosolja tillsatts den klassiska Nduja salumin för att säkerställa att produkten har en längre hållbarhet och två års hållbarhet från förpackningsdagen.
Denna version är utmärkt för att förhöja smakerna i pastarätter, pizzor och bruschetta, förvara den enkelt i skåpet eller på någon torr plats innan du öppnar den och sedan i kylen.
Tips & recept!
TIPS! Om du inte använder allt på en gång. När burken har öppnats ochöverskottet ska förvaras håller det sig bäst om du tillsätter några droppar olivolja innan locket stängs. Gör det för att täcka och skydda den den återstående produkten. Förvara öppnad burk i kylskåp.
LÄS MER OM NDUJA
Monteporo startades av bröderna Pugliesi för att de ville börja tillverka Nduja, en specialitet som har sitt ursprung i byn di Spilinga i Monte Poro.
Den är numera DOP-märkt (ursprungsskyddad) och får bara tillverkas där.
Vikt: 90g
Ingredienser: Späck 52%, fläskkött 13%, paprika, stark chilipeppar 7,2%, salt, solrosolja.
Näringsvärde per 100g: Energi (Kcal/100g) 553 Energi (Kj/100g) 2284 Fett 54g Varav mättade fettsyror 26g Kolhydrat 5g Varav sockerarter 0.7g Protein 11g Salt 3g
Ursprung: Italien, Kalabrien
Den kalabriska salamin Nduja är en mjuk, bredbar salami eller korrekt salumi med en distinkt kryddighet.
En bredbar rökt salamikräm eller spread med mycket hetta där den lysande röda färgen kommer från torkad röd chilipeppar.
Nduja är en premiumdelikatess där enbart de bästa råvarorna har använts. Resultatet är en smakexplosion där hettan från chilifrukterna möter den mjuka och smakrika salamin.
En delikatess av högsta möjliga kvalitet där enbart de bästa råvarorna har använts.
Resultatet är en smakexplosion där den kontrollerade hettan från chilifrukterna möter den mjuka och smakrika korven.
Nduja tillverkas av fläskkött från grisens bog, lår, sida, kind och fett som blandas med mild och stark chili (peperoncino) och röks lätt i slutfasen.
Fyllningen stoppas på mjulka korvar eller fylls i burkar.
Bred ‘Nduja på en bit grillat bröd för en enkel men lyxig förrätt.
Den utsökta kryddiga fyllningen passar perfekt på bröd, som topping på pasta, pizza, bruschetta, i pastasåser eller som smakförhöjare i omelett eller till kött.
I Nduja di Spilinga i glasburk har solrosolja tillsatts den klassiska Nduja salumin för att säkerställa att produkten har en längre hållbarhet och två års hållbarhet från förpackningsdagen.
Denna version är utmärkt för att förhöja smakerna i pastarätter, pizzor och bruschetta, förvara den enkelt i skåpet eller på någon torr plats innan du öppnar den och sedan i kylen.
Tips & recept!
TIPS! Om du inte använder allt på en gång. När burken har öppnats ochöverskottet ska förvaras håller det sig bäst om du tillsätter några droppar olivolja innan locket stängs. Gör det för att täcka och skydda den den återstående produkten. Förvara öppnad burk i kylskåp.
LÄS MER OM NDUJA
Monteporo startades av bröderna Pugliesi för att de ville börja tillverka Nduja, en specialitet som har sitt ursprung i byn di Spilinga i Monte Poro.
Den är numera DOP-märkt (ursprungsskyddad) och får bara tillverkas där.
Vikt: 90g
Ingredienser: Späck 52%, fläskkött 13%, paprika, stark chilipeppar 7,2%, salt, solrosolja.
Näringsvärde per 100g: Energi (Kcal/100g) 553 Energi (Kj/100g) 2284 Fett 54g Varav mättade fettsyror 26g Kolhydrat 5g Varav sockerarter 0.7g Protein 11g Salt 3g
Ursprung: Italien, Kalabrien
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 90g |
Antal i förpackningen: | 1 burk |
Andra köpte även
"Till min pasta-favorit. Smakar gott och det är fasktiskt ganska bra att slippa skalen ä...
83 kr
0
Fin fin balsamico helt utan tillsatser
99 kr
0