Sushi rissås ekologisk Sushi Rice Seasoning
Sås för perfekt sushiris
129 kr
- Inget tillsatt socker
- Inga konserveringsmedel
- Fantastisk smakhöjare
Sushi rissås ekologisk från Clearspring Organic Sushi Rice Seasoning - 150ml
Sushisås, en sojasås tillverkad efter traditionellt japanskt recept.
Den här såsen är vd du behöver för att få riktigt bra sushiris till din hemlagade sushi.
En mycket dryg och smakrik sås som kombinerar den fylliga smaken av soja med den mogna sötman från den finaste ekologiska mirin tillverkad av klibbris.
Rissåsen är gjord enligt ett japanskt originalrecept och innehåller de nödvändiga ingredienserna för att lyckas med riktigt bra och välsmakande sushi.
Tillsätt den välbalanserade blandningen av brun risvinäger, mirin och sojasås till kokt sushiris.
Blanda försiktigt ned såsen i riset medan riset fortfarande är varmt (men inte jättehett).
Dosering: tillsätt ca 1 msk risås per 230 g kokt ris, något avsvalnat.
Såsen ger också fantastisk smak till marinader och salladsdressingar.
Ingredienser: Japanskt brunt risvinäger*(vatten, brunt ris*), mirin*(klibbigt ris*, vatten, maltris*, ris*), havssalt, sojasås*(vatten, sojabönor*, vete*, havssalt , spannmålsprit (etanol)*). *Ekologiskt odlad Innehåller naturligt förekommande socker.
Näringsvärde per 100 ml
Energi kJ: 271
Energi kcal: 65
Fett: 0 varav mättade: 0
Kolhydrat: 13 varav sockerarter: 13
Protein: 0,3
Salt: 13,2
Produktvolym: 150 ml
Ursprung: Gjord i UK på japanska ingredienser.
Sushisås, en sojasås tillverkad efter traditionellt japanskt recept.
Den här såsen är vd du behöver för att få riktigt bra sushiris till din hemlagade sushi.
En mycket dryg och smakrik sås som kombinerar den fylliga smaken av soja med den mogna sötman från den finaste ekologiska mirin tillverkad av klibbris.
Rissåsen är gjord enligt ett japanskt originalrecept och innehåller de nödvändiga ingredienserna för att lyckas med riktigt bra och välsmakande sushi.
Tillsätt den välbalanserade blandningen av brun risvinäger, mirin och sojasås till kokt sushiris.
Blanda försiktigt ned såsen i riset medan riset fortfarande är varmt (men inte jättehett).
Dosering: tillsätt ca 1 msk risås per 230 g kokt ris, något avsvalnat.
Såsen ger också fantastisk smak till marinader och salladsdressingar.
Ingredienser: Japanskt brunt risvinäger*(vatten, brunt ris*), mirin*(klibbigt ris*, vatten, maltris*, ris*), havssalt, sojasås*(vatten, sojabönor*, vete*, havssalt , spannmålsprit (etanol)*). *Ekologiskt odlad Innehåller naturligt förekommande socker.
Näringsvärde per 100 ml
Energi kJ: 271
Energi kcal: 65
Fett: 0 varav mättade: 0
Kolhydrat: 13 varav sockerarter: 13
Protein: 0,3
Salt: 13,2
Produktvolym: 150 ml
Ursprung: Gjord i UK på japanska ingredienser.
Visa mer
Visa mindre
Volym: | 150ml |
Antal i förpackningen: | 1st |