Nudlar av råris breda glutenfria ekologiska
Breda nudlar
95 kr
Dessa udon är traditionellt tillverkade, rullade och skurna, inte pressade eller extruderade genom ett munstycke. Den traditionella processen ger fasta och släta nudlar som kan användas till mycket. Nyckeln till att göra riktigt goda nudlar är att låta tillvekningen ta tid, att blanda degen och att torka nudlarna långsamt. Att inte använda snabba tillvekningsmetoder och processer.
Breda glutenfria nudlar på råris, ekologiska från ClearSpring 200g
Rårisnudlar som passar till phad thai och liknande nudelrätter.
De härligt breda nudlarna är enkla att tillaga. Du låter dem bara låt dra i 10 minuter i uppkokat vatten.
Nudlarna går även fint att använda som för pasta i traditionella pastarätter för den som vill har ett ekologiskt glutenfritt och äggfritt altrrnativ.
Helt äggfria och certifierat ekologiska udon-nudlar.
Nudlarna är en bra källa till protein och fiber men har låg fetthalt.
Udonnudlar används i ett stort antal asiatiska och västerländska rätter.
Nudlarna kan serveras året runt i varma buljonger, kylda med en god sås eller använd dem i en fräsch nudelsallad.
De här vackert breda nudlarna tillverkas av små familjeföretag i Japan och får långsamt lufttorka vid låga temperaturer (28-48°C) och mogna så att smaken koncentreras på rätt sätt.
Dessa udon är traditionellt tillverkade, rullade och skurna, inte pressade eller extruderade genom ett munstycke.
Den traditionella processen ger fasta och släta nudlar som kan användas till mycket.
Nyckeln till att göra riktigt goda nudlar är att låta tillvekningen ta tid, att blanda degen och att torka nudlarna långsamt. Att inte använda snabba tillvekningsmetoder och processer.
Denna långsamma processen ger nudlar med fast struktur som på japanska kallas "Koshi" och den färdiga produkten är mycket lik den traditionellt helt handknådade nudeln som görs i de japanska hemmen.
Producenten av dessa udon-nudlar lägger enbart på torkningsprocessen ner 2 dagar på tunna nudlar (t.ex. Somen och soba) och 3 dagar på udon.
Till skillnad från majoriteten av alla nudlar som tillverkas i stora snabba tillverkningsprocesser där produktionseffektiviten prioriteras högre än slutresultatet och där degblandning, torkning och packning av nudlarna sker under en och samma dag.
Tillagning:
Koka upp 2 liter vatten, tillsätt nudlar (100g per portion) och rör om. Sjud i 9 minuter och skölj sedan snabbt under kallt vatten.
Koktid: ca 9 minuter
Produktvikt: 200g
Ingredienser: Rårismjöl* (99%), vatten, havssalt. *Ekologisk
TH-BIO-12 Non-EU Agriculture
Näringsinnehåll per 100g: Energi 1492 kJ / 352 kcal Fett 2,2g varav mättat 0,6 g Kolhydrat 73g som socker 0,5 g Protein 8,4g Fiber 2,8g Salt 0,01g
Ursprung: Tillverkade i Thailand.
Rårisnudlar som passar till phad thai och liknande nudelrätter.
De härligt breda nudlarna är enkla att tillaga. Du låter dem bara låt dra i 10 minuter i uppkokat vatten.
Nudlarna går även fint att använda som för pasta i traditionella pastarätter för den som vill har ett ekologiskt glutenfritt och äggfritt altrrnativ.
Helt äggfria och certifierat ekologiska udon-nudlar.
Nudlarna är en bra källa till protein och fiber men har låg fetthalt.
Udonnudlar används i ett stort antal asiatiska och västerländska rätter.
Nudlarna kan serveras året runt i varma buljonger, kylda med en god sås eller använd dem i en fräsch nudelsallad.
De här vackert breda nudlarna tillverkas av små familjeföretag i Japan och får långsamt lufttorka vid låga temperaturer (28-48°C) och mogna så att smaken koncentreras på rätt sätt.
Dessa udon är traditionellt tillverkade, rullade och skurna, inte pressade eller extruderade genom ett munstycke.
Den traditionella processen ger fasta och släta nudlar som kan användas till mycket.
Nyckeln till att göra riktigt goda nudlar är att låta tillvekningen ta tid, att blanda degen och att torka nudlarna långsamt. Att inte använda snabba tillvekningsmetoder och processer.
- Äkta japanska nudlar
- Traditionell tillverkning
- Ekologiska fina råvaror
Denna långsamma processen ger nudlar med fast struktur som på japanska kallas "Koshi" och den färdiga produkten är mycket lik den traditionellt helt handknådade nudeln som görs i de japanska hemmen.
Producenten av dessa udon-nudlar lägger enbart på torkningsprocessen ner 2 dagar på tunna nudlar (t.ex. Somen och soba) och 3 dagar på udon.
Till skillnad från majoriteten av alla nudlar som tillverkas i stora snabba tillverkningsprocesser där produktionseffektiviten prioriteras högre än slutresultatet och där degblandning, torkning och packning av nudlarna sker under en och samma dag.
Tillagning:
Koka upp 2 liter vatten, tillsätt nudlar (100g per portion) och rör om. Sjud i 9 minuter och skölj sedan snabbt under kallt vatten.
Koktid: ca 9 minuter
Produktvikt: 200g
Ingredienser: Rårismjöl* (99%), vatten, havssalt. *Ekologisk
TH-BIO-12 Non-EU Agriculture
Näringsinnehåll per 100g: Energi 1492 kJ / 352 kcal Fett 2,2g varav mättat 0,6 g Kolhydrat 73g som socker 0,5 g Protein 8,4g Fiber 2,8g Salt 0,01g
Ursprung: Tillverkade i Thailand.
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 200g |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från Clearspring
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0