Sushi-ingefära ekologisk Gari
Gari - inlagd japansk ingefära
75 kr
Gari är inlagd ingefära, ett traditionellt japanskt tillbehör till sushi och sashimi.
Med sin fräscha kryddig smak stimulerar den aptiten och stärker smaklökarna.
Med sin fräscha kryddig smak stimulerar den aptiten och stärker smaklökarna.
Gari Sushi Ginger - inlagd ingefära ekologisk ClearSpring
Gari är inlagd ingefära, ett traditionellt japanskt tillbehör till sushi och sashimi.
Med sin fräscha kryddig smak stimulerar den aptiten och stärker smaklökarna.
Sushi-ingefära kan ätas direkt från förpackningen och som namnet avslöjar serveras den nästan alltid med sushi och sashimi för att rengöra gommen mellan tuggorna.
Sushi Ginger eller Gari passar lika bra till västerländska som med asiatiska rätter.
Skär den i strimlor och lägg i sallader, servera den med stekt ris eller nudlar, i röror, till frites eller använd den direkt från förpackningen som tillbehör till tempura och annan stekt mat, fisk och naturligtvis till sushi.
Sushiingefäran är gjord på unga spröda ingefärsrötter tunt skivade, sparsamt saltade och sedan pressade och inlagda i risvinäger av hög kvalitet.
Innehåll: Ingefära * (48%), vatten, risvinäger * (vatten och ris *), havssalt (5%), inlagd Shiso (Perilla) lämnar * (Shiso blad *, umeboshi plommon juice *, havssalt).
* Ekologiskt odlade
NL-BIO-01 Non-EU Agriculture
Näringsvärde per 100 g: Energi: 70 kJ / 17 kcal, Fett: 0,3 g, varav mättat fett: < 0,1, Kolhydrater: 1,9 g, varav sockerarter: < 0.2 g, Fiber: 2,1 g, Protein: 0,6 g, Salt: 5,5 g.
Ursprung: Japan
Vikt: 105g
Gari är inlagd ingefära, ett traditionellt japanskt tillbehör till sushi och sashimi.
Med sin fräscha kryddig smak stimulerar den aptiten och stärker smaklökarna.
Sushi-ingefära kan ätas direkt från förpackningen och som namnet avslöjar serveras den nästan alltid med sushi och sashimi för att rengöra gommen mellan tuggorna.
Sushi Ginger eller Gari passar lika bra till västerländska som med asiatiska rätter.
Skär den i strimlor och lägg i sallader, servera den med stekt ris eller nudlar, i röror, till frites eller använd den direkt från förpackningen som tillbehör till tempura och annan stekt mat, fisk och naturligtvis till sushi.
Sushiingefäran är gjord på unga spröda ingefärsrötter tunt skivade, sparsamt saltade och sedan pressade och inlagda i risvinäger av hög kvalitet.
- Smakrik krispighet
- Till sushi
- I asiatisk mat
Innehåll: Ingefära * (48%), vatten, risvinäger * (vatten och ris *), havssalt (5%), inlagd Shiso (Perilla) lämnar * (Shiso blad *, umeboshi plommon juice *, havssalt).
* Ekologiskt odlade
NL-BIO-01 Non-EU Agriculture
Näringsvärde per 100 g: Energi: 70 kJ / 17 kcal, Fett: 0,3 g, varav mättat fett: < 0,1, Kolhydrater: 1,9 g, varav sockerarter: < 0.2 g, Fiber: 2,1 g, Protein: 0,6 g, Salt: 5,5 g.
Ursprung: Japan
Vikt: 105g
Visa mer
Visa mindre
Färg: | Rosa |
Vikt: | 50g |
Antal i förpackningen: | 1st |