Glutenfri Spaghetti 400 g
Spaghetti glutenfri från Liguori
Hantverksmässigt framställd italiensk kvalitetspasta när den är som bäst!
Den klassiska spaghettiupplevelsen är nu helt glutenfri utan kompromisser på smak eller textur.
Precias lika god som sin glutenhaltiga kusin!
Pastificio Liguoris glutenfria spaghetti är skapad av högkvalitativa ingredienser för en perfekt “al dente” känsla.
Den passar utmärkt med alla typer av såser och ger en äkta italiensk matupplevelse, fri från gluten.
Klassisk spagetti perfekt till pesto och fiskrätter som "allo scoglio" ger dig smaken av autentisk italiensk matlagning.
Spaghetti tillverkad efter ett innovativt recept baserat på råris och majs som ger rätt smak åt produkten. Liguori glutenfri spagetti är perfekt att kombinera med vilken sås som helst.
Varje tugga skickar dig till en liten trattoria i Neapel omgiven av doften av färska kryddor och ljudet av glada samtal.
Den långa, tunna formen gör den perfekt för att fånga upp såsen.
Det ger en härlig smakupplevelse som inte riktigt går att jämföra med annan pasta. En högkvalitativ pastasort som kan skapa en måltid som inte bara fyller magen utan också lyfter humöret och smaklökarna.
Hantverkspasta av högsta kvalitet.
Koktid 10 minuter.
Testa och upplev själv skillnaden!
Värt att veta om Liguori
Pasta Liguori, grundat 1795, är en av Italiens äldsta pastatillverkare baserad i Gragnano. Tillverkad av bästa durumvetet i södra Italien akta blandat med det rena vattnet från Lattaribergen och lämnat för långsam torkning i minst 18 timmar för att bevara näringsämnen. Pastan formas på bronsvalsar för en grövre yta som är perfekt för att fånga upp alla smaker i rätten (såser osv.)
Varje pastasort har sitt eget anpassade bronsmunstycke som vid tillverkning ger en särpräglad yta. IGP-certifierad pasta med stark miljöprofil av mycket hög kvalitet.
Gragnano Pasta
The Protected Geographical Indication är ett europeiskt erkännande med målet att skydda konsumenter från förfalskning och missbruk genom att certifiera produktens kvalitet och kopplingen till en geografisk plats. Under 2013 certifierades Gragnano Pasta av Europeiska kommissionen P.G.I. (eller IGP) Certifiering bekräftar pastans unika egenskaper kopplade till den typiska produktionsmetoden som finns på platsen. Gragnano-pastan är den första och enda pastan på marknaden som får P.G.I. (IGP) certifiering.
Koktid: 10 minuter.
Tjocklek: 1,75 mm
Vikt: 400g
Tillverkare: Pasta Liguori
Ursprung: Italien
Innehåll: Fullkornsrismjöl (36 %), gult majsmjöl (32,5 %), vitt majsmjöl (20 %), potatisstärkelse (11 %), emulgeringsmedel: E471 mono- och diglycerider av fettsyror. Kan innehålla spår av SOJA.
Allergentyp: Kan innehålla spår av sojabönor
Näringsvärde per 100g: Energi:1511Kj eller 356 Kcal, Fett 1,6g (varav mättade fettsyror 0,3g), Kolhydrat 78g (varav sockerarter 0,5g), Protein 7g, Salt 0,02g
Importör: Garsto import AB
Klicka här för att inspireras av våra tips om och recept på härlig pasta!
Vikt: | 400g |
Antal i förpackningen: | 1 st |