Inlägg taggade med "trionoir"
Parmesansmakande potatismos med vitlöks och tryffeldoft. Lyxigt mos till vardag och fest. Receptet räcker till 4-6 personer.
Gör en egen kryddblandning på svamp och annat gott från skogen. Plocka själv eller köp ingredienserna och blanda. Fyll på vackra burkar och njut hela vintern av skogen smaker.
Det blir inte bättre än så här. Enkelt, snabbt & gott. En lätt pastarätt men frisk smak som gör dig lagom mätt. Lika bra till en lunch i solen som till fredagsmyset.
Det här är kanske inte en helt traditionell japansk ramen utan en fusion mellan det bästa av den japanska läckerheten och taiköket. Väl värd att testa.
Riktigt lysande gul som solen och härligt fylld med nyttigheter som gör dig pigg och kry.
Krämig pasta med sommartryffel. Självklart kan du byta ut sommartryffeln till vanlig svart tryffel men minska ned mängden en aning i så fall.
Spätzle och svampragu med Skogslycka. Den som inte vill ha Spätzle byter den mot vanlig pasta. Receptet kommer från Herbaria liksom bilden.
Lammgrillspett med parmaskinka i vildblomsolivolja med svartpeppar Trio Noir. Receptet för 4 personer kommer från vår leverantör Herbaria som också står för bilden.
Bakade körsbärstomater med couscous och Ropet från Oasen. Receptet för ca 4 personer kommer från vår leverantör Herbaria liksom bilden.
Magisk dressing eller majonäs perfekt till hamburgare, sparris eller äggmacka. Receptet ger ca 4dl. Att göra egen majonnäs är enkelt, se bara till att alla ingredienser har samma temperatur och ta det lugnt med oljan i början när du vispar. Man kan rädda en sprucken majonäs genom att börja om med en ny sats och allra sist röra i den spruckna omgången.
Ett riktigt sändande recept på korgar av parmesanost fyllda men grönsallad och vilande på en bädd av bönsallad. Allt med en härlig touche av tryffel. Receptet kommer från Herbaria.