Pralinform pyramid 21st i polykarborat
Pyramidformade praliner
199 kr
Proffsform för släta pyramidformade praliner. Professionell pralinform i hårdplast eller polykarborat för gjutning chokladpraliner. Pralinformen av termoplast tål inte ugnsvärme och ska inte frysas länge, den ska inte heller diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel efter att du är klar med att gjuta praliner.
Pralinform pyramid 21 st Blomsterbergs
Proffsform för släta pyramidformade praliner. Professionell pralinform i hårdplast eller polykarborat för gjutning chokladpraliner.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om inte kommer det inte gå att få ut den pralinerna ur gjutformen eller så kommer chokladen att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
Pralinformen av termoplast tål inte ugnsvärme och ska inte frysas länge, den ska inte heller diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel efter att du är klar med att gjuta praliner.
För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit. Polera eventuellt även formen med bomull innan användning, det gör det lättare att få ut chokladen ur formen.
När chokladen har stelnat helt, vänds formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att pralinerna frigörs.
OBS! Det är inga ränder på pyramiderna och toppen är platt, inte spetsig.
Proffsform för släta pyramidformade praliner. Professionell pralinform i hårdplast eller polykarborat för gjutning chokladpraliner.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om inte kommer det inte gå att få ut den pralinerna ur gjutformen eller så kommer chokladen att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
Pralinformen av termoplast tål inte ugnsvärme och ska inte frysas länge, den ska inte heller diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel efter att du är klar med att gjuta praliner.
- Vackra toppiga praliner
- Proffsform
- Använd tempererad choklad
För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit. Polera eventuellt även formen med bomull innan användning, det gör det lättare att få ut chokladen ur formen.
När chokladen har stelnat helt, vänds formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att pralinerna frigörs.
OBS! Det är inga ränder på pyramiderna och toppen är platt, inte spetsig.
Visa mer
Visa mindre
Handdiskas: | ja |
Färg: | Halvtransparent |
Material: | Polykarborat, termoplast |
Antal i förpackningen: | 1 form för 21 praliner |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från Blomsterberg
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0