Moscatelvinäger Castell de Gardeny
Sötsyrlig Great Taste-guldvinnare
99 kr
En halvsöt vinäger producerad av Badia Vinagres och uppkallad efter slottet Gardeny - en härlig vinäger med en bittersöt känsla och balanserad syra som spelar bra med de fruktiga och blommiga tonerna av Muscatdruvan.
Moscatelvinäger från Castell de Gardeny
Denna Great Taste-guldvinnande vinägern är gjord av Moscatel, känd för sin sötma och mjuka runda smak. Det är En halvsöt vinäger producerad av Badia Vinagres och uppkallad efter slottet Gardeny - en härlig vinäger med en bittersöt känsla och balanserad syra som spelar bra med de fruktiga och blommiga tonerna av Muscatdruvan.
Muscatdruvan ger vinägern en del av de söta toner som är karakteristiska för Moscatelvin.
Muscatvinäger ett utmärkt alternativ då man åt den sötsyrliga balsamicosmaken utan att ge mörk färg som från vanlig balsamico.
År 1908 grundade Agusia Badia i Badia Castell de Gardeny i Mollerussa, Spanien.
Badia använder termen "bittersöt" för att särskilja deras vinäger med balanserade smaker och lägre syra från andra.
Metoden är traditionell och har använts i nästan 200 år men förfinats över åren.
Den uppfanns 1823 av den tyske kemisten Schützenbach och består av en långsam och mödosam process för att extrahera de bästa egenskaperna hos vinägern och dess basvin för att bättre bevara aromerna och uppnå en mycket behaglig touch av syra.
Särskilt viktigt är det sista steget i tillverkningsprocessen. Framställningen följs av ett mognadssteg där vinägern lagras på noggrant utvalda fat. Under denna mognaden hjälper träet i faten till att förfina och balansera aromerna i vinägern.
Volym: 250 ml
Ursprung: Spanien
Innehåll: Moscatelvinäger, koncentrerad druvmust. Innehåller SULFITER
Allergentyp SVAVELDIOXID och SULFIT i koncentrationer högre än 10 mg / kg eller 10 mg / liter uttryckt som SO2.
Denna Great Taste-guldvinnande vinägern är gjord av Moscatel, känd för sin sötma och mjuka runda smak. Det är En halvsöt vinäger producerad av Badia Vinagres och uppkallad efter slottet Gardeny - en härlig vinäger med en bittersöt känsla och balanserad syra som spelar bra med de fruktiga och blommiga tonerna av Muscatdruvan.
Muscatdruvan ger vinägern en del av de söta toner som är karakteristiska för Moscatelvin.
Muscatvinäger ett utmärkt alternativ då man åt den sötsyrliga balsamicosmaken utan att ge mörk färg som från vanlig balsamico.
År 1908 grundade Agusia Badia i Badia Castell de Gardeny i Mollerussa, Spanien.
Badia använder termen "bittersöt" för att särskilja deras vinäger med balanserade smaker och lägre syra från andra.
Metoden är traditionell och har använts i nästan 200 år men förfinats över åren.
Den uppfanns 1823 av den tyske kemisten Schützenbach och består av en långsam och mödosam process för att extrahera de bästa egenskaperna hos vinägern och dess basvin för att bättre bevara aromerna och uppnå en mycket behaglig touch av syra.
Särskilt viktigt är det sista steget i tillverkningsprocessen. Framställningen följs av ett mognadssteg där vinägern lagras på noggrant utvalda fat. Under denna mognaden hjälper träet i faten till att förfina och balansera aromerna i vinägern.
Volym: 250 ml
Ursprung: Spanien
Innehåll: Moscatelvinäger, koncentrerad druvmust. Innehåller SULFITER
Allergentyp SVAVELDIOXID och SULFIT i koncentrationer högre än 10 mg / kg eller 10 mg / liter uttryckt som SO2.
Visa mer
Visa mindre
Volym: | 250 ml |
Antal i förpackningen: | 1 st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
"Så god och så fin att den är kul att ge bort som present"
149 kr
0
Perfekta till Tiramisu och att knapra på som snack. Härlig smak! ⭐️⭐...
39 kr
0
Mer från Castell de Gardeny
"För underbar smaksättning"
fr. 457 kr fr. 537 kr
0
Andra köpte även