Paprika- och auberginetartenade Bornibus
Fylld av solsken med en fläkt av Medelhavet
79 kr
Paprika- och Aubergintapenard tillverkad av Bornibus på solmogna röda paprika och aubergine smakar verkligen solsken och fger en fläkt av Medelhavet. Mångsidig som få; som pålägg, i risotto, till ostbrickan, på en äggmacka, som sås till pasta eller bara med en sked!
Paprika- & aubergineröra Maison Bornibus Tartinade de poivrons et aubergines
Paprika- och Aubergintapenard tillverkad av Bornibus på solmogna röda paprika och aubergine smakar verkligen solsken och fger en fläkt av Medelhavet. Mångsidig som få; som pålägg, i risotto, till ostbrickan, på en äggmacka, som sås till pasta eller bara med en sked! Det här är en galet god röra som kan användas på många sätt. Den är otroligt mångsidig och kan ge en härlig smak till en mängd olika rätter.
Hur kan man använda paprika röra och aubergineröra?
Här är några förslag:
Som brödsmörgåsbelägg: Bred röran på rostat bröd eller baguette för att göra en god smörgås. Toppa med lite färsk basilika eller ruccola för extra smak.
Dipp: Använd den som dipp till grönsaker som morötter, gurka, paprika eller selleri. Den är också utmärkt som en dipp för chips eller tortillachips.
Pasta: Blanda röran med nykokt pasta för att göra en snabb och enkel pastasås. Tillsätt lite parmesanost och olivolja för extra smak.
På pizzan: Använd röran som en pizzasås i stället för den vanliga tomatsåsen. Toppa med ditt favoritpizzatopping och ost.
Till grillat kött eller fisk: Använd den som en sidorätt till grillat kött eller fisk. Den kommer att ge en smakrik touch.
I sallader: Tillsätt röran som en dressing i grönsallader för att ge dem en extra smakdimension.
Med ost: Servera röran med en ostbricka. Den fungerar bra med både hårda och mjuka ostar.
I wraps eller tortillor: Använd den som fyllning i wraps eller tortillor tillsammans med grönsaker och proteinkällor som kyckling, kalkon eller tofu.
Som topping: Använd röran som en topping på grillade grönsaker eller som en smaksättare till en enkel potatisgratäng.
I quicher och pajer: Tillsätt röran som en ingrediens i quiches eller pajer för att ge dem en krämig och smakrik fyllning.
Vikt: 250g
Innehåll: Röd paprika (84%), auberginer (6,7%), solrosolja, socker, salt, vitlök, surhetsreglerande medel: ättiksyra, naturlig arom av paprika.
Näringsvärde per 100g: Energi: 336 kJ / 81 kcal Fett: 4,3 g – varav mättat fett: 0,5 g Kolhydrater: 8,1 g – varav sockerarter: 7,3 g Protein: 1,1 g Salt: 1,1 g.
Ursprung: Frankrike
Paprika- och Aubergintapenard tillverkad av Bornibus på solmogna röda paprika och aubergine smakar verkligen solsken och fger en fläkt av Medelhavet. Mångsidig som få; som pålägg, i risotto, till ostbrickan, på en äggmacka, som sås till pasta eller bara med en sked! Det här är en galet god röra som kan användas på många sätt. Den är otroligt mångsidig och kan ge en härlig smak till en mängd olika rätter.
Hur kan man använda paprika röra och aubergineröra?
Här är några förslag:
Som brödsmörgåsbelägg: Bred röran på rostat bröd eller baguette för att göra en god smörgås. Toppa med lite färsk basilika eller ruccola för extra smak.
Dipp: Använd den som dipp till grönsaker som morötter, gurka, paprika eller selleri. Den är också utmärkt som en dipp för chips eller tortillachips.
Pasta: Blanda röran med nykokt pasta för att göra en snabb och enkel pastasås. Tillsätt lite parmesanost och olivolja för extra smak.
På pizzan: Använd röran som en pizzasås i stället för den vanliga tomatsåsen. Toppa med ditt favoritpizzatopping och ost.
Till grillat kött eller fisk: Använd den som en sidorätt till grillat kött eller fisk. Den kommer att ge en smakrik touch.
I sallader: Tillsätt röran som en dressing i grönsallader för att ge dem en extra smakdimension.
Med ost: Servera röran med en ostbricka. Den fungerar bra med både hårda och mjuka ostar.
I wraps eller tortillor: Använd den som fyllning i wraps eller tortillor tillsammans med grönsaker och proteinkällor som kyckling, kalkon eller tofu.
Som topping: Använd röran som en topping på grillade grönsaker eller som en smaksättare till en enkel potatisgratäng.
I quicher och pajer: Tillsätt röran som en ingrediens i quiches eller pajer för att ge dem en krämig och smakrik fyllning.
Vikt: 250g
Innehåll: Röd paprika (84%), auberginer (6,7%), solrosolja, socker, salt, vitlök, surhetsreglerande medel: ättiksyra, naturlig arom av paprika.
Näringsvärde per 100g: Energi: 336 kJ / 81 kcal Fett: 4,3 g – varav mättat fett: 0,5 g Kolhydrater: 8,1 g – varav sockerarter: 7,3 g Protein: 1,1 g Salt: 1,1 g.
Ursprung: Frankrike
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 250 g |
Material: | 1 burk av glas |
Antal i förpackningen: | 1 st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Alla verktyg du behöver för att lyckas
849 kr 1040 kr
0
Mer från Maison Bornibus
Andra köpte även
"Riktigt fin olja med god smak av vit tryffel."
129 kr
0
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0