Parmesan- & tryffelkräm
Testa, det är svårt att få nog...
Kräm på parmesanost och tryffel från Stefania Calugi
En fantastisk produkt färdig för användning, perfekt som krydda i pastarätter, till huvudrätter, på smörgåsar och till kallskuret.
Testa, det är svårt att få nog...
Tryffeln är en underjordisk svamp som tillhör familjen tuberacee som lever i symbios med vissa lövträd som ek, poppel, lind och vide. Tryffel av god kvalitet har intensiv tryffeldoft.
Kombinationen tryffel och parmesanost är perfekt. 2 godsaker i en fantastisk kombination.
Den återfinns i ett av de fyra historiska tryffelrecepten "gräddad risotto med parmesanost och vit tryffel".
En produkt som producerats utan gluten och som även uppskattas av många barn.
- Äkta tryffel
- Äkta parmesan
TIPS! Använd parmesan- och tryffelkräm i kycklingrullader med rostade rotfrukter eller till kycklingsallad.
Testa den till färska fikon och i bakad potaits. Blomkål med parmesan o tryffelkräm är fantastiskt liksom helstekt oxfile med potaits kaka smaksatt med krämen.
Öppnad burk förvaras i kylen mellan 0 och + 4°C och konsumera inom några dagar.
Ursprung: Italien
Innehåll: "Parmigiano Reggiano DOP" ost 45% (mjölk, löpe & salt), vatten, mjölk-grädde emulgerande salter: natriumcitrat, bianchetto tryffel (Tuber borchii Vitt. – ursprung Italien) 0,3% smaksättning.
Kontrollera alltid burkens innehållsbeskrivning. Förändringar kan ske.
Näringsdeklaration för 100 g produkt: Energi 843 kJ (203 kcal) Fett 15,8 g (varav mättad 10,6 g) Kolhydrat 0,9 g (varav sockerarter 0,3 g) Protein 14,3 g Salt 0,68 g.
Vikt: 90 g
Vikt: | 90 g |
Antal i förpackningen: | 1 burk av glas |