Pasta med karljohan Tagliolina porcini
Tagliolina med porcini - karljohan 250g Tarall'Oro
En himmelsk kombination av traditionella italienska smaker och förstklassiga råvaror som tar dig rakt in i de frodiga italienska skogarna, fyllda med doften av färsk svamp.
Tarall'Oro tillverkar pasta av högsta kvalitet i staden Puglia i södra Italien som blivit något av ett gastronomiskt mecka.
Varje strå pasta är noga tillverkat av erfarna mathantverkare som torkar och formar pastan över kopparrör enligt gamla traditioner.
Karljohan-svampens rika smak kombineras smidigt med pastans silkiga konsistensen och skapar en upplevelse som är lika autentisk som Italiens landskap.
Karljohansvamp - porcini på italienska - är en vanlig ingrediens i italienska pastarätter. Denna pasta innehåller 2% svamp.
Njut pastan tillsammans med av en mild vit sås för att låta svampens smak komma till sin rätt eller prova den med en enkel olivoljebaserad dressing för att bevara pastans fina smaker.
Den passar perfekt som huvudrätt eller som en imponerande sidorätt på middagsbordet.
Tips på hur man kan använda karljohanpastan:
Koka Tagliolina al dente enligt anvisningarna på förpackningen.
I en panna, stek finhackad vitlök i olivolja tills den är lätt gyllenbrun. Tillsätt färsk Karljohan-svamp och stek tills de är genomstekta.
Blanda svamparna med nykokt Tagliolina.
Toppa med färsk persilja och en generös portion riven parmesan.
Servera genast.
Sskapa minnen vid middagsbordet med pasta från Tarall'Oro.
Bon appétit!
En fantastisk italiensk kvalitetspasta.
Koktid: ca. 8 minuter.
Läs mer om pasta och få inspiration HÄR!
Ursprung: Italien
Ingredienser: DurumVETE, vatten, dehydratiserad karljohansvamp 2%
Allergentyp: Kan innehålla spår av ägg, spår av sojabönor, spår av senap, spannmål som innehåller gluten.
Näringsvärde per 100g: Energi 1539Kj eller 363kcal, Fett 1g varav mättade fettsyror 0,4g, Kolhydrat 76g varav sockerarter 1,9g, Protein 12g, Salt 0g.
Vikt: | 250 g |
Antal i förpackningen: | 1 st |