Pralinform snäckor 24 st
Snäckformade praliner
189 kr
Chokladform i hård termoplast för tillverkning av gjutna musslor, chokladpraliner. Fina snäckor av choklad som kan fyllas med fin chokladtryffel eller kräm och bli de finaste chokladpraliner. När man använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras enligt anvisningarna. Rätt tempererad släpper den gjutna chokladen ur formen och choladen blir vackert blank.
Pralinform mussla eller snäcka 21 st musslor eller snäckskal
Form för snäckformade praliner.
Professionell chokladform i hård termoplast för tillverkning av gjutna musslor, chokladpraliner.
Fina snäckor av choklad som kan fyllas med fin chokladtryffel eller kräm och bli de finaste chokladpraliner.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att diamanterna frigörs. Det går enklare än du förväntar, bara chokladen varit tempererad.
Pralinformen tål inte ugn och ska inte heller diskas i maskin.
Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
Form av polycarbonate, polykarborat eller termoplast för profesionell tillverkning av praliner.
När man använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras enligt anvisningarna. Rätt tempererad släpper den gjutna chokladen ur formen och choladen blir vackert blank.
Mått:
Hålen: Varje snäcka blir ca 28mm lång, 32mmbred och 1,8mm hög.
Formen: 27 x 13 x 2,5 cm
Material: polykarborat (termoplast)
Tål värme upp till 80°C
Form för snäckformade praliner.
Professionell chokladform i hård termoplast för tillverkning av gjutna musslor, chokladpraliner.
Fina snäckor av choklad som kan fyllas med fin chokladtryffel eller kräm och bli de finaste chokladpraliner.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att diamanterna frigörs. Det går enklare än du förväntar, bara chokladen varit tempererad.
- Riktig proffsform
- 21st vackra snäckor
- Temperera chokladen!
Pralinformen tål inte ugn och ska inte heller diskas i maskin.
Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
Form av polycarbonate, polykarborat eller termoplast för profesionell tillverkning av praliner.
När man använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras enligt anvisningarna. Rätt tempererad släpper den gjutna chokladen ur formen och choladen blir vackert blank.
Mått:
Hålen: Varje snäcka blir ca 28mm lång, 32mmbred och 1,8mm hög.
Formen: 27 x 13 x 2,5 cm
Material: polykarborat (termoplast)
Tål värme upp till 80°C
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från Patisse
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0