Pistagepesto Maison Bornibus
Spännande och lite lyxigare variant av klassisk basilikapesto.
159 kr
Pistagepesto Maison Bornibus Pesto de Pistaches
Pistagepesto är en kryddig och läcker sås som kan användas ssom den är eller för att förhöja smaken av olika rätter. Maison Bornibus är kända för sina högkvalitativa produkter, så det är en bra idé att använda deras pistagepesto på olika sätt. Här är några förslag på hur du kan använda Pistagepesto:
Pastasås: Blanda pistagepesto med nykokt pasta. Du kan också lägga till några rostade valnötter eller pinjenötter för extra crunch och smak.
Pesto kyckling: Använd pistagepesto som en marinad för kyckling. Låt kycklingen marinera i peston i några timmar eller över natten och grilla eller steka den sedan. Servera med sallad eller rostade grönsaker.
Pesto bröd: Skär en baguette i skivor och bred pistagepesto på varje skiva. Grilla eller rosta brödet tills det är gyllenbrunt. Detta är en läcker förrätt eller tilltugg.
Pesto-soppa: Tillsätt en sked pistagepesto till din favoritsoppa för att ge den en extra smakkick.
Pesto-dressing: Blanda pistagepesto med olivolja, citronsaft och lite honung för en härlig pestodressing till sallader.
Pesto på pizza: Använd pistagepesto som en bas istället för tomatsås på din pizza. Toppa med mozzarella, skivad tomat och färsk basilika.
Pesto i pestosås: Om du vill göra en pestosås från grunden, kan du använda pistagepesto som huvudingrediens och blanda den med olivolja, parmesanost, vitlök och eventuellt färsk basilika.
Pesto-rostade grönsaker: Blanda pistagepesto med rotsaker som morötter, potatis och lök innan du rostar dem i ugnen. Det ger grönsakerna en smakrik twist.
Pesto på smörgås: Använd pistagepesto som en smakrik pålägg på smörgåsar eller baguetter. Toppa med grönsaker och ost för en smaskig macka.
Pesto i risrätter: Tillsätt en sked pistagepesto till risrätter som risotto eller pilaff för en extra smakdimension.
Pistagepesto är mångsidig och kan användas på många olika sätt för att förbättra smaken på dina favoriträtter. Du kan också vara kreativ och prova olika kombinationer för att upptäcka nya smaker som du gillar.
Pesto tillverkad med pistagenötter. Ordet pesto kommer från det italienska verbet pestare som betyder att slå eller krossa. Sicilianska pistagenötter har odlats sedan antiken. Oftast är de nyplockade – fortfarande grönaktiga – något torkade men orostade, som därefter krossas. Färskheten förstärker förstås pestosåsens gröna nyans. Ett spännande och lite lyxigare alternativ!
Vikt: 230 g
Innehåll: PISTAGENÖTTER (42%), solrosolja, sicilianska PISTAGENÖTTER (10,5%), extra virgin olivolja, peppar, salt.
Allergener: PISTAGENÖTTER
Näringsvärde 100g: Energi: 3222 kJ / 781 kcal Fett: 74 g – varav mättat fett: 7,5 g Kolhydrater: 15 g – varav sockerarter: 4,2 g Protein: 11 g Salt: 0,98 g
Ursprung: Frankrike
Pistagepesto är en kryddig och läcker sås som kan användas ssom den är eller för att förhöja smaken av olika rätter. Maison Bornibus är kända för sina högkvalitativa produkter, så det är en bra idé att använda deras pistagepesto på olika sätt. Här är några förslag på hur du kan använda Pistagepesto:
Pastasås: Blanda pistagepesto med nykokt pasta. Du kan också lägga till några rostade valnötter eller pinjenötter för extra crunch och smak.
Pesto kyckling: Använd pistagepesto som en marinad för kyckling. Låt kycklingen marinera i peston i några timmar eller över natten och grilla eller steka den sedan. Servera med sallad eller rostade grönsaker.
Pesto bröd: Skär en baguette i skivor och bred pistagepesto på varje skiva. Grilla eller rosta brödet tills det är gyllenbrunt. Detta är en läcker förrätt eller tilltugg.
Pesto-soppa: Tillsätt en sked pistagepesto till din favoritsoppa för att ge den en extra smakkick.
Pesto-dressing: Blanda pistagepesto med olivolja, citronsaft och lite honung för en härlig pestodressing till sallader.
Pesto på pizza: Använd pistagepesto som en bas istället för tomatsås på din pizza. Toppa med mozzarella, skivad tomat och färsk basilika.
Pesto i pestosås: Om du vill göra en pestosås från grunden, kan du använda pistagepesto som huvudingrediens och blanda den med olivolja, parmesanost, vitlök och eventuellt färsk basilika.
Pesto-rostade grönsaker: Blanda pistagepesto med rotsaker som morötter, potatis och lök innan du rostar dem i ugnen. Det ger grönsakerna en smakrik twist.
Pesto på smörgås: Använd pistagepesto som en smakrik pålägg på smörgåsar eller baguetter. Toppa med grönsaker och ost för en smaskig macka.
Pesto i risrätter: Tillsätt en sked pistagepesto till risrätter som risotto eller pilaff för en extra smakdimension.
Pistagepesto är mångsidig och kan användas på många olika sätt för att förbättra smaken på dina favoriträtter. Du kan också vara kreativ och prova olika kombinationer för att upptäcka nya smaker som du gillar.
Pesto tillverkad med pistagenötter. Ordet pesto kommer från det italienska verbet pestare som betyder att slå eller krossa. Sicilianska pistagenötter har odlats sedan antiken. Oftast är de nyplockade – fortfarande grönaktiga – något torkade men orostade, som därefter krossas. Färskheten förstärker förstås pestosåsens gröna nyans. Ett spännande och lite lyxigare alternativ!
Vikt: 230 g
Innehåll: PISTAGENÖTTER (42%), solrosolja, sicilianska PISTAGENÖTTER (10,5%), extra virgin olivolja, peppar, salt.
Allergener: PISTAGENÖTTER
Näringsvärde 100g: Energi: 3222 kJ / 781 kcal Fett: 74 g – varav mättat fett: 7,5 g Kolhydrater: 15 g – varav sockerarter: 4,2 g Protein: 11 g Salt: 0,98 g
Ursprung: Frankrike
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 230 g |
Material: | 1 burk av glas |
Antal i förpackningen: | 1 st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mycket basilika,stor smak & grövre konsistens, som pålägg eller till pastan
115 kr
0
"Härlig röksmak och en aning styra passar till det mesta"
143 kr
0
Mer från Maison Bornibus
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0