Fondue med buljong RECEPT

Användarnamn

Fondue med buljong
Härlig fondue med buljong istället för olja. Mindre fet och kanske lite säkrare.

Ingredienser:


Fonduebuljong (grönsaksbuljong, kycklingbuljong, eller köttbuljong)
Färskt kött (nötkött, kyckling, fläsk) i tunna skivor
Färska grönsaker (broccoli, morötter, champinjoner eller liknande)
Dipp-såser
Aïoli Bornibus
" Välbalanserad aioli med ordentligt med vitlök!"
79 kr
Köp
Info
0
Dragonsenap Bornibus
Istället för Bea…
69 kr
Köp
Info
0
Paprika- och auberginetartenade Bornibus
Fylld av solsken med en fläkt av Medelhavet
79 kr
Köp
Info
0

Gör så här:


Värm fonduebuljongen i fonduegrytan.
Låt var och en av gästerna doppa köttet och grönsakerna i den heta buljongen tills de är genomkokta.
Servera med bakad potatis eller klyftpotatis om du vill. Glöm inte ett gäng olika dipp-såser.
Harissa Maison Bornibus
Nordafrikansk kryddpasta, rik på vitlök och solsken
109 kr
Köp
Info
0
Pistagepesto Maison Bornibus
Spännande och lite lyxigare variant av klassisk basilikapesto.
159 kr
0
Honungssenap Bornibus
Perfekt till revbensspjällen
69 kr
Köp
Info
0
Het harissa Bornibus
Lika god som Harissa men med lite mer drag
115 kr
Köp
Info
0
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: A8Rsn7 (motverkar spam)
Inga kommentarer