Pralinform rosor 21st i polykarborat
Rosenformade praliner
179 kr
- Riktig proffsform
- 21st vackra rosor
- Temperera chokladen!
Pralinform ros 21 st Patisse
Form för rosenformade praliner.
Professionell chokladform i hård termoplast för tillverkning av gjutna chokladpraliner i rosform.
Jättesöta rosor av choklad som kan fyllas med fin tryffel eller kräm och bli de finaste chokladpraliner.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
Pralinformen tål inte ugn och ska inte heller diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
Polera eventuellt även chokladformen med bomull innan användning, det gör det lättare att få ut chokladen ur formen.
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att diamanterna frigörs. Det går enklare än du förväntar, bara chokladen varit tempererad.
Form av polycarbonate, polykarborat eller termoplast för profesionell tillverkning av praliner.
Form för rosenformade praliner.
Professionell chokladform i hård termoplast för tillverkning av gjutna chokladpraliner i rosform.
Jättesöta rosor av choklad som kan fyllas med fin tryffel eller kräm och bli de finaste chokladpraliner.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
Pralinformen tål inte ugn och ska inte heller diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
Polera eventuellt även chokladformen med bomull innan användning, det gör det lättare att få ut chokladen ur formen.
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att diamanterna frigörs. Det går enklare än du förväntar, bara chokladen varit tempererad.
Form av polycarbonate, polykarborat eller termoplast för profesionell tillverkning av praliner.
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från Patisse
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0