Pralinform randig 24st i polykarborat
Proffsiga randiga praliner
179 kr
- Riktig proffsform
- 21st praliner
- Temperera chokladen!
Pralinform för randiga eller räfflade fyrkantiga välvda praliner 24 st Patisse
Gjutform i modern design för praliner med djupa ränder.
Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjutna chokladpraliner.
Tänk på att det är viktigt att chokladen tempereras exakt enligt anvisningarna.
Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
Pralinformen tål inte ugn och ska inte heller diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
Polera eventuellt chokladformen med bomull innan användning, det gör det lättare att få ut chokladen ur formen.
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet eller med skaftet av en palett eller liknande så att pralinerna frigörs.
Form av polycarbonate polykarborat eller termoplast för profesionell tillverkning av praliner.
Tål värme upp till 80°C.
Formens mått :27x13x2.5cm
Gjutform i modern design för praliner med djupa ränder.
Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjutna chokladpraliner.
Tänk på att det är viktigt att chokladen tempereras exakt enligt anvisningarna.
Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
Pralinformen tål inte ugn och ska inte heller diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
Polera eventuellt chokladformen med bomull innan användning, det gör det lättare att få ut chokladen ur formen.
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet eller med skaftet av en palett eller liknande så att pralinerna frigörs.
Form av polycarbonate polykarborat eller termoplast för profesionell tillverkning av praliner.
Tål värme upp till 80°C.
Formens mått :27x13x2.5cm
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från Patisse
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0