Panko 200 g
"Superrkrispigt°
34 kr
Panko till panering av kött, fisk, skaldjur, grönsaker. Resultatet blir superfrasigt och krispigt. Panko är också bra som fyllning i färsrätter eller som spröd topping på gratänger.
Panko - Asiatiskt ströbröd eller brödsmulor 200g Lobo dried bread crumps
Panko skorpmjöl har en helt annan textur och smak än det ströbröd vi tradirionellt anväder i Sverige.
Fördelarna med Panko i matlagningen är att resultatet blir krispigare och att pankoströbröd suger åt sig smaker och kryddor bättre än ett vanligt ströbröd.
Panko består av lätta, krispiga små flingor som ger ett luftigare och krispigare yttre lager vid panering och fritering.
Panko är perfekt till panering av kött, fisk, skaldjur, grönsaker.
Resultatet blir frasigt och krispigt. Panko är också bra som fyllning i färsrätter eller som spröd topping på gratänger.
Finessen med Panko är att flingorna släpper ifrån sig fettet efter stekning eller fritering så att paneringen behåller sin krispiga och frasiga textur.
Det går fint att smaksätta panko med spännande kryddor.
Panko är ursprungligen ett Japanskt luftigt ströbröd skuret i tunna flingor till skillnad från vanligt skorpmjöl som mals eller krossas.
Innehåll: VETEmjöl, majsstärkelse, hydroliserat palmolja, stabiliseringsmedel E1414, salt, socker, jäst.
Allergener: se fetstil
Nettovikt: 200g
Förvaring: Torr, Svalt
Ursprung: Thailand
Näringsvärde per 100g: Energi: 1656kj / 392kcal Fett: 0g Varav mättad fett: 0g Kolhydrater: 68g Varav sockerarter: 0g Fiber: 0g Protein: 12g Salt: 0,75g
Förändringar i produkten innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen.
Informationen på produktens förpackning/etikett gäller.
Panko skorpmjöl har en helt annan textur och smak än det ströbröd vi tradirionellt anväder i Sverige.
Fördelarna med Panko i matlagningen är att resultatet blir krispigare och att pankoströbröd suger åt sig smaker och kryddor bättre än ett vanligt ströbröd.
Panko består av lätta, krispiga små flingor som ger ett luftigare och krispigare yttre lager vid panering och fritering.
Panko är perfekt till panering av kött, fisk, skaldjur, grönsaker.
Resultatet blir frasigt och krispigt. Panko är också bra som fyllning i färsrätter eller som spröd topping på gratänger.
Finessen med Panko är att flingorna släpper ifrån sig fettet efter stekning eller fritering så att paneringen behåller sin krispiga och frasiga textur.
Det går fint att smaksätta panko med spännande kryddor.
- För krispig textur
- Asiatiskr "ströbröd"
- Skurna flingor
Panko är ursprungligen ett Japanskt luftigt ströbröd skuret i tunna flingor till skillnad från vanligt skorpmjöl som mals eller krossas.
Innehåll: VETEmjöl, majsstärkelse, hydroliserat palmolja, stabiliseringsmedel E1414, salt, socker, jäst.
Allergener: se fetstil
Nettovikt: 200g
Förvaring: Torr, Svalt
Ursprung: Thailand
Näringsvärde per 100g: Energi: 1656kj / 392kcal Fett: 0g Varav mättad fett: 0g Kolhydrater: 68g Varav sockerarter: 0g Fiber: 0g Protein: 12g Salt: 0,75g
Förändringar i produkten innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen.
Informationen på produktens förpackning/etikett gäller.
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 200g |
Antal i förpackningen: | 1 st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
"Så nära genuin kimchi man kan komma om man inte gör den själv. Konsistensen &...
99 kr
0
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0