Mostarda på oliver
Testa den som tillbehör till grillat kött och fisk, till grönskaer och till söndagssteken.
Kanske en sked i köttgrytan kan ge en extra skjuts på smaken.
Mostarda på oliver 120 g
Mostarda är en spännande delikatess och en tradition från norra Italien i området kring Mantova och Cremona precis mellan Milano, Venedig och Bologna.
Kombinera oliver med den traditionella produktionen av mostarda (grönsaker eller frukt inlagda i en typ av senapslag) från Mantova i Italien så får du denna fantastiska produkt.
Olivmostardan tillverkad på Tagiascaoliver från Ligurien.
Goda att äta som de är ur burken eller som tilltugg till ett glas vin eller en drink.
Oliverna smakar fantastiskt till ost och kan kombineras med väldigt mycket i köket.
Testa dem som tillbehör till grillat kött och fisk, till grönsaker och till söndagssteken.
Kanske ett par skedar i köttgrytan kan ge en extra skjuts på smaken.
En alldeles unik produkt med sting i smaken.
Mostarda förklaras enklast som en senapsinlagd frukt, grönsak eller kompott.
Mostarda kan göras med alla sorters frukter och grönsaker men görs vanligast av päron, fikon och oliv.
En klassisk italiensk smaksättning som passar utmärkt till allt från grillat kött till god ost.
Ingredienser:
Tagiascaoliver 65%, socker, citron, arom.
Inga tillsatta konserveringsmedel.
Vikt: 120g
Näringsvärde per 100g:
Energi (Kcal/100g) 313 Energi (Kj/100g) 1314 Fett 9.9g Varav mättade fettsyror 1.3g Kolhydrat 53g Varav sockerarter 53g Protein 0.9g Salt
Ursprung: Italien / Medelhavsregionen EU
Burkens mått:
Höjd: 60mm
Bredd: 70mm
Djup: 60mm
Vikt: | 120 g |
Antal i förpackningen: | 1st glasburk |