Gräddsifon Gourmet Whip Plus
"Grym pryl. Varför har jag inte köpt den tidigare?"
Gourmet Whip Plus är den perfekta sifonen för att göra lätta och fluffiga Espumas, aptitretare, varma och kalla såser och skummade soppor, puréer, mousser och självklart vispad grädde och desserter. För kalla och varma rätter.
Frakt:
Leveranstid:
Artnr:
10811
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
iSi Gräddsifon iSi Gourmet Whip Plus 0.5 eller 1 liter
Gourmet Whip Plus gräddsifon av högvärdigt rostfritt stål med packningar i silikon är den perfekta sifonen för att göra lätta och fluffiga Espumas, aptitretare, varma och kalla såser och skummade soppor, puréer, mousser och självklart vispad grädde och desserter.
För kalla och varma rätter.
För mycket mer än bara grädde
Världens bästa sifoner kommer från österrikiska iSi. Gourmet whips packningar klarar varmhållning och sifonen går att använda till espumas, för aptitretare, varma och kalla såser och soppor, vispad grädde och luftiga efterrätter.
Grädden håller sig upp till 10 dagar i kylskåpet i sifonen.
I Bain Marie kan den hållas varm vid max 75°C.
Rostfritt stål flaska och huvud - avsedd för professionellt bruk. Huvud med skyddande silikongrepp och fast stålventil rostfritt för enkel dispensering, även med varma preparat. Värmetålig silikonpackning avlägsnas för snabb och hygienisk rengöring.
NSF-certifierad, uppfyller HACCP-kraven.
Så här får du fint vispad grädde:
Det finns ett brett utbud av gräddprodukter som kan användas i gräddsifonen väljer pastöriserad, fräsk, med lång hållbarhet, eller någon växtbaserad grädde, med eller utan socker eller sirap för smak. Här finns det inga gränser för din kreativitet.
Se till att sifonen och grädden är väl kyld. Du kan gärna kyla sifonen en stund i kylskåp innan den ska fyllas. Fyll aldrig grädde i en sifon som kommer varm från disken.
Håll till den angivna maximala volym på sifonen. Fyll inte högre än till maxstrecket på utsidan av flaskan och lämna ett tomrum i flaskan som sen kan fyllas med gas.
Skaka sifonen efter att du skrubat på en gaspatron. En patron för 0,5 literssifonen och 2 patroner för 1 liter. Var noga med att skaka vispen efter varje ny patron.
Bäst resultat får du med grädde med en fetthalt av minst 30% och högst 36% fett. Generellt sett gäller att ju lägre fetthalten i grädden, desto mer skakning krävs för att blanda grädde och gas.
Å andra sidan är det viktigt att grädde med hög fetthalt inte skakas för mycket.
Så snart som den önskade konsistensen uppnåtts bör inte sifonen skakas -"överskakning" kan eventuellt göra att du får ut mindre fluffig grädde.
Säkerhet:
Sifonerna är tillverkade med ett stort säkerhetsfokus. Det skapas tryck i flaskan med hjälp av gasen. Därför är säkerhetsaspekten mycket viktig. Österrikiska iSi är välrenomerade för sina täta ventiler och ett helhetstänk när det gäller patroner och sifoner för att skapa bästa möjliga säkerhet.
Gourmet Whip Plus gräddsifon av högvärdigt rostfritt stål med packningar i silikon är den perfekta sifonen för att göra lätta och fluffiga Espumas, aptitretare, varma och kalla såser och skummade soppor, puréer, mousser och självklart vispad grädde och desserter.
För kalla och varma rätter.
För mycket mer än bara grädde
Världens bästa sifoner kommer från österrikiska iSi. Gourmet whips packningar klarar varmhållning och sifonen går att använda till espumas, för aptitretare, varma och kalla såser och soppor, vispad grädde och luftiga efterrätter.
Grädden håller sig upp till 10 dagar i kylskåpet i sifonen.
I Bain Marie kan den hållas varm vid max 75°C.
Rostfritt stål flaska och huvud - avsedd för professionellt bruk. Huvud med skyddande silikongrepp och fast stålventil rostfritt för enkel dispensering, även med varma preparat. Värmetålig silikonpackning avlägsnas för snabb och hygienisk rengöring.
NSF-certifierad, uppfyller HACCP-kraven.
Så här får du fint vispad grädde:
Det finns ett brett utbud av gräddprodukter som kan användas i gräddsifonen väljer pastöriserad, fräsk, med lång hållbarhet, eller någon växtbaserad grädde, med eller utan socker eller sirap för smak. Här finns det inga gränser för din kreativitet.
Se till att sifonen och grädden är väl kyld. Du kan gärna kyla sifonen en stund i kylskåp innan den ska fyllas. Fyll aldrig grädde i en sifon som kommer varm från disken.
Håll till den angivna maximala volym på sifonen. Fyll inte högre än till maxstrecket på utsidan av flaskan och lämna ett tomrum i flaskan som sen kan fyllas med gas.
Skaka sifonen efter att du skrubat på en gaspatron. En patron för 0,5 literssifonen och 2 patroner för 1 liter. Var noga med att skaka vispen efter varje ny patron.
Bäst resultat får du med grädde med en fetthalt av minst 30% och högst 36% fett. Generellt sett gäller att ju lägre fetthalten i grädden, desto mer skakning krävs för att blanda grädde och gas.
Å andra sidan är det viktigt att grädde med hög fetthalt inte skakas för mycket.
Så snart som den önskade konsistensen uppnåtts bör inte sifonen skakas -"överskakning" kan eventuellt göra att du får ut mindre fluffig grädde.
Säkerhet:
Sifonerna är tillverkade med ett stort säkerhetsfokus. Det skapas tryck i flaskan med hjälp av gasen. Därför är säkerhetsaspekten mycket viktig. Österrikiska iSi är välrenomerade för sina täta ventiler och ett helhetstänk när det gäller patroner och sifoner för att skapa bästa möjliga säkerhet.
Visa mer
Visa mindre
Garanti: | 2år |
Maskindiskas: | Ja |
Volym: | 0,5liter , 1 liter |
Färg: | Silver/röd |
Material: | Rostfritt stål & silikon |
Antal i förpackningen: | 1st , 1st sifon, 3st rostfria tyllar rak, tulpan och stjärna, rengöringsborset samt enklare receptbok. |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Har serverats på Nobel & fått silver i "Innovativt mathantverk" vid SM i Mathantverk...
189 kr
0
"Urläcker smakkombination av sötma och tjärans sträva rökighet"
195 kr
0
Mer från iSi
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0