Olivolja ekrökt Castillo de Canena
Använd den som sista touch vid servering av fisk, kött eller grönsaker. Den är perfekt att ringla över kött, fisk, grönsaker och ostar. Dess rökiga arom är idealisk för alla typer av kött- och fiskrätter, salladsdressingar och såser.
Olivolja med röksmak - ek-rökt olivolja extra virgin arbequina-olivolja Castillo de Canena
En extra jungfrulig olivolja på 100% Arbequina ekrökt olivolja från Castillo de Canena i Andalusien, Spanien.
Oljan pressas inom 4 timmar efter skörd och kallröks företrädesvis med utvalt ekträ av en prisbelönt olivoldlare. Med hjälp och råd från duktiga rökmästare väljs olika ekologiska träslag ut, särskilt ek.
Castillo de Canena är den första Arbequina-oljan som kallrökts på ett hantverksmässigt sätt med strikta kvalitetskontroller och protokoll.
Oljan har tydlig smak av äpple och mandel med undertoner av vanilj, karamell och en varm touch av mjuk kola. Använd den som sista touch vid servering av fisk, kött eller grönsaker.
Den är perfekt att ringla över kött, fisk, grönsaker och ostar. Dess rökiga arom är idealisk för alla typer av kött- och fiskrätter, salladsdressingar och såser.
Testa den till räkor med thailändsk varm sås, havsabborre i tabbouleh eller biff med bearnaisesås.
Färg: Ljusgrön med gyllene inslag.
Smak: Doft av äpple och mandel med nyanser av karamelliserad vanilj och karamell.
Syra: 0,2
Volym: 250 ml
Ingredienser:
Olivolja av Arbequinaoliver rökt över ekträ
Ursprung: Italien
Näringsvärde per 100g:
Näringsvärde per 100 g energi: 3766,00 kJ fett: 100,00 g - varav mättat fett: 15,00 g kolhydrat: 0,00 g - varav sockerarter: 0,00 g salt: 0,00 g protein: 0,00 g
Volym: | 250 ml |