Anklever 65 g Foie Gras La Quercynoise
En klassisk fransk delikatess
147 kr
IGP från Sud-Ouest regionen i Frankrike. 100% Foie gras utan tillsatsämnen och utan konserveringsmedel.
Godast att äta precis som den är kanske med lite gelé, frukt och en bit rostat bröd.
Godast att äta precis som den är kanske med lite gelé, frukt och en bit rostat bröd.
Anklever Foie Gras de Canard Igp 65 g La Quercynoise Clos Saint Sozy
IGP från Sud-Ouest regionen i Frankrike. 100% Foie gras utan tillsatsämnen och utan konserveringsmedel.
Godast att äta precis som den är kanske med lite gelé, frukt och en bit rostat bröd.
Öppna burken i båda ändar och skär innehållet i knappt centimetertjocka skivor.
Ett tips för att få fina skivor är att använda en tunn kniv som sköljs i varmt vatten mellan varje skiva.
Lägg upp skivorna på en tallrik tillsammans med vindruvor, kiwi, physalis eller någon annan frukt.
Servera gärna rostat bröd eller smörstekta krutonger.
Ett klassiskt franskt sätt att äta gåslevern är med gelé gjord på vin som Calvados, Sauternes eller Portvin.
Ank- och gåslever smakar bra med et Sauternesvin, en Gewürtztraminer eller en Takaji.
Riktigt festlikgt blir det så klart med Champagne.
Foie Gras kan också tillagas på många olika sätt.
Förvara dock gärna i kylskåp ett dygn före anrättning och i kylen om du öppnat burken.
Sätt i kylskåp ca. 2 timmar före användning och doppa sedan i varmt vatten före öppning för att lättare få ut den ur burken. IGP certifikat är en garanti för regionsursprunget och majsfodret.
Clos Saint Sozy Anklever Foie Gras IGP
Ingredienser:
Ingredienser Anklever Foie Gras, vatten, salt, Armagnac, peppar, socker.
Näringsvärde per 100g:
Energi (546Kcal/100g) 0 Energi (2248Kj/100g) Fett 57g Varav mättade fettsyror 22g Kolhydrat 1,9g Varav sockerarter 1,8g Protein4,9g, salt 1,3g.
Vikt: 65g
Ursprung: Frankrike
IGP från Sud-Ouest regionen i Frankrike. 100% Foie gras utan tillsatsämnen och utan konserveringsmedel.
Godast att äta precis som den är kanske med lite gelé, frukt och en bit rostat bröd.
Öppna burken i båda ändar och skär innehållet i knappt centimetertjocka skivor.
Ett tips för att få fina skivor är att använda en tunn kniv som sköljs i varmt vatten mellan varje skiva.
Lägg upp skivorna på en tallrik tillsammans med vindruvor, kiwi, physalis eller någon annan frukt.
Servera gärna rostat bröd eller smörstekta krutonger.
Ett klassiskt franskt sätt att äta gåslevern är med gelé gjord på vin som Calvados, Sauternes eller Portvin.
Ank- och gåslever smakar bra med et Sauternesvin, en Gewürtztraminer eller en Takaji.
Riktigt festlikgt blir det så klart med Champagne.
Foie Gras kan också tillagas på många olika sätt.
- Öppna burken i båda ändra
- God som den är eller tillagad
- Fransk delikatess
Förvara dock gärna i kylskåp ett dygn före anrättning och i kylen om du öppnat burken.
Sätt i kylskåp ca. 2 timmar före användning och doppa sedan i varmt vatten före öppning för att lättare få ut den ur burken. IGP certifikat är en garanti för regionsursprunget och majsfodret.
Clos Saint Sozy Anklever Foie Gras IGP
Ingredienser:
Ingredienser Anklever Foie Gras, vatten, salt, Armagnac, peppar, socker.
Näringsvärde per 100g:
Energi (546Kcal/100g) 0 Energi (2248Kj/100g) Fett 57g Varav mättade fettsyror 22g Kolhydrat 1,9g Varav sockerarter 1,8g Protein4,9g, salt 1,3g.
Vikt: 65g
Ursprung: Frankrike
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 65g |
Antal i förpackningen: | 1 burk |