Otroligt enkel och smakrik stekt gåslever med kycklingbuljong. Gåslever är rik i A, D och K vitaminer och järn. Ett hälsosamt alternativ till förrätt.
Ingredienser:
500g anklever
200g kantareller
20g schalottenlök
1 vitlöks klyfta
500g kycklingbuljong
1st citrongräs
20g ingefära
Karibisk chili
Gör så här:
1. Koka upp kycklingbuljongen med citrongräs, ingefära, och en klick karibisk chili.
2. Sjud i 30 min.
3. Rensa och fräs sedan kantarellerna med schalottenlök och lite pressad vitlök med smör och salt.
4. Skiva gåslevern och bryn båda sidorna. Ta bort övrig fett med hushållspapper.
5. Ställ gåslevern i djup tallrik. Garnera med kantarellerna och häll buljongen över levern.
6. Servera direkt då den är varm.
Inga kommentarer