Koreanska revbensspjäll RECEPT

Användarnamn

Koreanska revbensspjäll
Koreanskt recept på marinerade revbensspjäll.

Ingredienser:

900 g tjocka revbensspjäll
maizena

Marinad:

3 strimlade salladslökar
5 finhackade vitlöksklyftor
2 msk riven färsk ingefära
0.75 dl japansk soja
0.5 dl farinsocker
2 msk chilisås
2 msk sesamolja

Till servering:

1 strimlad salladslök
1 kruka hackad mynta eller koriander
Skärbräda i nordisk ek med ränna 60 cm Culimat
DU SPARAR 881 kr på Vackert trä med långt liv
3499 kr 4380 kr
Köp
Info
0
Skyddshandske skärsäker
Skydd mot skär & riv
99 kr
Köp
Info
0
Gör så här:

- Blanda alla ingredienser till marinaden och vänd runt revbensspjällen i den.  Låt marinera under natten.

- Sätt ugnen på 150°.  Häll av marinaden i en kastrull och låt koka ca 3 min.  Red av med Maizena till lite tjockare konsistens.

- Lägg revbensspjällen i en djup ungsplåt och baka i ugnen ca 1 1/2 timme, vänd efter halva tiden.

- Häll såsen över spjällen strax före servering och garnera med salladslök, mynta eller koriander. 
Soja Health Boy 300 ml
Thailändsk kines
29 kr
Köp
Info
0
Grilltång 31 cm rostfri Supreminox
151 kr
Köp
Info
0
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: ub4utW (motverkar spam)
Inga kommentarer