Skärbräda i nordisk ek med ränna 60 cm Culimat
DU SPARAR 881 kr på Vackert trä med långt liv
4380 kr /
3499 kr
En härlig bräda att skära allt från grönsaker till kött på. Hemligheten mada att använda stavlimmat ändträ är att när kniven skär jack i brädan kan dessa "läkas" (beroende på djup så klart) eftersom fibrerna i trät står upp och inte skärs av som på en bräda men liggande fíbrer. Massiv träskärbräda av stavlimmat ändträ från nordisk ek med ränna för köttsaft och utskuret handtag som håller i generation efter generation.
Culimat skärbräda i stavlimmad ek med ränna 60x40x5cm
Massiv träskärbräda av stavlimmat ändträ från nordisk ek med ränna för köttsaft och utskuret handtag som håller i generation efter generation.
OBS: skärbrädan i videon är 60cm.
En härlig bräda att skära allt från grönsaker till kött på. Hemligheten mada att använda stavlimmat ändträ är att när kniven skär jack i brädan kan dessa "läkas" (beroende på djup så klart) eftersom fibrerna i trät står upp och inte skärs av som på en bräda men liggande fíbrer.
Ek är ett träslag för livsnjutare och som ofta används till mat och dryck uppskattat för sin tålighet och som smakgivare. Vin och whisky har som bekant lagrats på ekfat i årtusenden.
Träblocket tål INTE maskindisk. För att rengöra en skärbräda i trä tvättar du den med varmt vatten och diskmedel och låter den torka. Träbrädan får INTE blötläggas eller nedsänkas i vatten.
En ekskärbräda bör oljas in var 3:e till 4:e vecka. Använd gärna Boos Block Board Cream och Boos Block Mystery Oil.
Mått 60 x 40 cm.
Tjocklek 5 cm.
Tål INTE maskindisk.
För att rengöra skärbrädan tvättar du den med varmt vatten och diskmedel på båda sidorna för att undvika att den ”slår” sig. Låt torka. Får ej blötläggas eller nedsänkas i vatten. Skulle skärbrädan slå sig skölj på båda sidorna och lägg den uppochner så rätar den ut sig igen. Olja in din skärbräda var 3-4 vecka.
Massiv träskärbräda av stavlimmat ändträ från nordisk ek med ränna för köttsaft och utskuret handtag som håller i generation efter generation.
OBS: skärbrädan i videon är 60cm.
En härlig bräda att skära allt från grönsaker till kött på. Hemligheten mada att använda stavlimmat ändträ är att när kniven skär jack i brädan kan dessa "läkas" (beroende på djup så klart) eftersom fibrerna i trät står upp och inte skärs av som på en bräda men liggande fíbrer.
- Massiv
- En vän i köket
- Vackrare med tiden
Ek är ett träslag för livsnjutare och som ofta används till mat och dryck uppskattat för sin tålighet och som smakgivare. Vin och whisky har som bekant lagrats på ekfat i årtusenden.
Träblocket tål INTE maskindisk. För att rengöra en skärbräda i trä tvättar du den med varmt vatten och diskmedel och låter den torka. Träbrädan får INTE blötläggas eller nedsänkas i vatten.
En ekskärbräda bör oljas in var 3:e till 4:e vecka. Använd gärna Boos Block Board Cream och Boos Block Mystery Oil.
Mått 60 x 40 cm.
Tjocklek 5 cm.
Tål INTE maskindisk.
För att rengöra skärbrädan tvättar du den med varmt vatten och diskmedel på båda sidorna för att undvika att den ”slår” sig. Låt torka. Får ej blötläggas eller nedsänkas i vatten. Skulle skärbrädan slå sig skölj på båda sidorna och lägg den uppochner så rätar den ut sig igen. Olja in din skärbräda var 3-4 vecka.
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
En välbalanserad skönhet
2400 kr
0
Mer från Culimat
Kanske den mest användbara pannan av alla
fr. 2389 kr fr. 2998 kr
0
”En riktigt skön proffspanna för både restaurang- kockar och glada amato...
fr. 2298 kr fr. 3048 kr
0
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0