Kanapéer till festen är alltid trevlig !
Ingredienser:
Ankleverkanapéer
4 skivor kavring4 skivor anklever
2 tsk champagnegele
rosépeppar, krossad
Räkkanapéer
2 skivor franskbrödsmör, att steka i
2 msk majonnäs
12 räkor, handskalade
4 st skivor citron
4 kvistar dill
Laxkanapéer
2 skivor franskbrödsmör, att steka i
2 msk pepparrotsost
4 skivor kallrökt lax
Gör så här:
AnkleverkanapéerTa ut fyra rundlar av brödet med hjälp av ett litet glas.
Lägg en skiva anklever på varje rundel.
Toppa med champagnegele och lite rosépeppar.
Räkkanapéer
Ta ut fyra rundlar av brödet med hjälp av ett litet glas.
Stek dem gyllene i smör.
Bred rundlarna generöst med majonnäs och lägg på räkorna.
Dekorera med citron och dill.
Laxkanapéer
Ta ut fyra rundlar av brödet med hjälp av ett litet glas.
Stek dem gyllene i smör.
Bred rundlarna med pepparotsost.
Skär bort den mörka delen av laxskivan, forma till en ros och lägg på brödet.
Lägg upp på serveringsfat och låt festen börja !
Saker som är bra att ha:
Inga kommentarer