Best baking hacks mina bäste bak-trix

Användarnamn

Best baking hacks
2024-09-08 @ 19:38:30
Smarta trix som räddar bakningen.

Mina bästa baknings-hacks

Smörj mått som ska användas till klibbiga singredienser som sirap och honung med matolja för att mäta utan krångel.
Kletiga ingredienser som fastnar glider av skeden eller ur måttet om det först smörjs med matolja eller olivolja. Använd en pensel eller en bit hushällspapper.
Är smöret för hårt för att skära i små kuber? Riv det! Det blir perfekt och smöret ärnu i tillräckligt små bitar som kan röras ned i degen utan allt för  hårt jobb.
Har farinsockert blivit en hård klump? Lägg en skiva bröd i det stelnade farinsocker och det kommer att mjuknas upp. Det är magiskt!
Skär tårta eller cheesecake som ett proffs med en vass kniv doppad i varmt vatten. Doppa kniven i varmt vatten eller spola den under varmvattenskranen, torka sedan av och skär perfekta tårtbitar och kakbitar. Upprepa före varje snitt.
Mjuka upp kallt smör på bara några minuter genom att ställa ett varmt glas upp och ner över det. Värm glaset genom att hälla hett vatten i det och låta det stå en stund. Sätt det varma gjaset som en huv över det kalla smöret. Det funkar på en mindre mängd smör men  tricket kan upprepas eller använd flera glas om du har mycket smör att mjuka upp.
Mördegsblandare Tala
Blanda snabbt med rena fingrar
132 kr
Köp
Info
0
Äppelskalare
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna!
185 kr 199 kr
0
Kakfat 2 våningar
"Finaste fatet till mina cup-cakes"
⭐️⭐️⭐️⭐A...
399 kr
Köp
Info
0
Tyllset med 3 tyllar
3 sorters tyllar
99 kr
Köp
Info
0
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: BskAzw (motverkar spam)
Inga kommentarer