Tipo 00 Dallari Italienskt bagerimjöl 1 kg
Italienskt mjöl till bröd & pizza
49 kr
Dallri är ett underbart tipo noll noll mjöl speciellt framtagen för bakning, speciellt bra till bröd- och pizzabakning. Mjölet ger en mjuk och elastisk deg och passar för både kort och lång jäsningstid.
Det ger saftigt bröd med krispig skorpa och gott bett. Mjölets höga glutenhalt och den fina malningen ökar mjölets förmåga att absorbera vatten och ger en elastisk deg. För optimalt resultat bör en deg med Tipo-noll-noll jäsa långsamt mellan 10 och 12 timmar.
Det ger saftigt bröd med krispig skorpa och gott bett. Mjölets höga glutenhalt och den fina malningen ökar mjölets förmåga att absorbera vatten och ger en elastisk deg. För optimalt resultat bör en deg med Tipo-noll-noll jäsa långsamt mellan 10 och 12 timmar.
Tipo 00 Dallari italienskt bagerimjöl för bröd och pizza mm
Italienskt bagerimjöl från Dallari. Dallri är ett underbart tipo noll noll mjöl speciellt framtagen för bakning, speciellt bra till bröd- och pizzabakning. Mjölet ger en mjuk och elastisk deg och passar för både kort och lång jäsningstid. Enn mjöl perfekt till surdegsbakning.
Det ger saftigt bröd med krispig skorpa och gott bett. Mjölets höga glutenhalt och den fina malningen ökar mjölets förmåga att absorbera vatten och ger en elastisk deg. För optimalt resultat bör en deg med Tipo-noll-noll jäsa långsamt mellan 10 och 12 timmar.
Det klassiska italienska vetemjölet tipo 00 är ett finmalet vetemjöl som vanligtvis används till pizza och bröd.
Tipo 00 är ett vitt, finmalet vetemjöl med högt stärkelse- och proterininnehåll, ett så kallat starkt mjöl.
Tipo-noll-noll-mjöl absorberar mer vatten än ett vanligt mjöl och klarar av att bakas i höga temperaturer.
Två egenskaper som bland annat gör tipo 00 till det perfekta bröd- och pizzamjölet.
Vikt: 1 kg
Ursprung: Italien
Ingredienser: VETEMJÖL tipo 00.
Allergentyp: Spår av sojabönor, spannmål som innehåller gluten
Näringsvärde per 100g: Energi (Kj/100g) 1407
Energi (Kcal/100g) 336
Fett 0,86
Varav mättade fettsyror 0,24
Kolhydrat 72
Varav sockerarter 1,6
Protein 10,2
Salt 0
Italienskt bagerimjöl från Dallari. Dallri är ett underbart tipo noll noll mjöl speciellt framtagen för bakning, speciellt bra till bröd- och pizzabakning. Mjölet ger en mjuk och elastisk deg och passar för både kort och lång jäsningstid. Enn mjöl perfekt till surdegsbakning.
Det ger saftigt bröd med krispig skorpa och gott bett. Mjölets höga glutenhalt och den fina malningen ökar mjölets förmåga att absorbera vatten och ger en elastisk deg. För optimalt resultat bör en deg med Tipo-noll-noll jäsa långsamt mellan 10 och 12 timmar.
Det klassiska italienska vetemjölet tipo 00 är ett finmalet vetemjöl som vanligtvis används till pizza och bröd.
Tipo 00 är ett vitt, finmalet vetemjöl med högt stärkelse- och proterininnehåll, ett så kallat starkt mjöl.
Tipo-noll-noll-mjöl absorberar mer vatten än ett vanligt mjöl och klarar av att bakas i höga temperaturer.
Två egenskaper som bland annat gör tipo 00 till det perfekta bröd- och pizzamjölet.
Vikt: 1 kg
Ursprung: Italien
Ingredienser: VETEMJÖL tipo 00.
Allergentyp: Spår av sojabönor, spannmål som innehåller gluten
Näringsvärde per 100g: Energi (Kj/100g) 1407
Energi (Kcal/100g) 336
Fett 0,86
Varav mättade fettsyror 0,24
Kolhydrat 72
Varav sockerarter 1,6
Protein 10,2
Salt 0
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 1 kg |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Perfekta till Tiramisu och att knapra på som snack. Härlig smak! ⭐️⭐...
39 kr
0
Andra köpte även