KAI Shun Nagare Brödkniv 23 cm
En pålitlig skivare
5599 kr
- Exklusiv brödkniv
- Tandat blad
- Japanskt damaskus-stål
Brödkniv KAI Shun Nagare 23 cm
En exklusiv handgjord japansk brödsåg med tandad egg och långt knivblad.
Kniven kan användas till att skära även andra saker än bröd, ex tomater, frukt och annat med lite hårdare yta.
Söker du en bra vågtandad brödsåg är det här ett bra val.
KAIs brödknivar är i världsklass och har skär i båda riktningarna, vilket gör att de med lätthet även skär genom hårdare bröd. KAIs vågtandad kniv kan till skillnad mot en sågtandad kniv även användas till att skära kött och fisk utan att slita sönder fiberna.
Kniven är utrustat med ett mycket speciellt dubbelkärnblad med en hårdhet av 61 Hrc. tillverkat av två olika ståltyper flexibelt VG2-stål och hårt VG10-stål som har vävts tillsammans till ett 72-skikts Damaskus stål. Innovativt smidigt och anmärkningsvärt utformat som om en soluppgångs strålar har fångats i bladet.
Kniven har snyggt handtag med optimal stabilitet Det är ergonomiskt utformat med en lbakåtsluttande linje och en liten utbuktning vilket gör att kniven ligger perfekt i handen. Handtaget är av svartgrått Pakkaträ och säkras med hjälp av två nitar. Den smidda tangen i handtaget skapar en vacker balans med bladet.
En helt unik santoku och mycket hållbar.
En otroligt vacker kniv som är en fröjd att arbeta med.
Den används av mästerkockar i professionella kök men kan naturligtvis lika gärna användas i hemmet av entusiastiska hobbykockar.
Shun Nagare från KAI är en serie handgjorda exklusiva konstnärliga köksknivar från Japan.
En knivkollektion i slående vacker design av material med de absolut bästa egenskaper är något av det bästa som går att få tag på när det gäller köksknivar och en ren glädje att arbeta med!
Material: Fexibelt VG2-stål och hårt VG10-stål som varvats till 72-skikts Damaskus stål.
Hårdhet: 61 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 23 cm, handtag 12,2 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand även om den tål maskindisk.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Helst på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
En exklusiv handgjord japansk brödsåg med tandad egg och långt knivblad.
Kniven kan användas till att skära även andra saker än bröd, ex tomater, frukt och annat med lite hårdare yta.
Söker du en bra vågtandad brödsåg är det här ett bra val.
KAIs brödknivar är i världsklass och har skär i båda riktningarna, vilket gör att de med lätthet även skär genom hårdare bröd. KAIs vågtandad kniv kan till skillnad mot en sågtandad kniv även användas till att skära kött och fisk utan att slita sönder fiberna.
Kniven är utrustat med ett mycket speciellt dubbelkärnblad med en hårdhet av 61 Hrc. tillverkat av två olika ståltyper flexibelt VG2-stål och hårt VG10-stål som har vävts tillsammans till ett 72-skikts Damaskus stål. Innovativt smidigt och anmärkningsvärt utformat som om en soluppgångs strålar har fångats i bladet.
Kniven har snyggt handtag med optimal stabilitet Det är ergonomiskt utformat med en lbakåtsluttande linje och en liten utbuktning vilket gör att kniven ligger perfekt i handen. Handtaget är av svartgrått Pakkaträ och säkras med hjälp av två nitar. Den smidda tangen i handtaget skapar en vacker balans med bladet.
En helt unik santoku och mycket hållbar.
En otroligt vacker kniv som är en fröjd att arbeta med.
Den används av mästerkockar i professionella kök men kan naturligtvis lika gärna användas i hemmet av entusiastiska hobbykockar.
Shun Nagare från KAI är en serie handgjorda exklusiva konstnärliga köksknivar från Japan.
En knivkollektion i slående vacker design av material med de absolut bästa egenskaper är något av det bästa som går att få tag på när det gäller köksknivar och en ren glädje att arbeta med!
Material: Fexibelt VG2-stål och hårt VG10-stål som varvats till 72-skikts Damaskus stål.
Hårdhet: 61 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 23 cm, handtag 12,2 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand även om den tål maskindisk.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Helst på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
En välbalanserad skönhet
2400 kr
0
Mer från KAI
Andra köpte även