Hibiskus torkad
Hibiskus Malva
49 kr
Hibiskus-malva är vanlig i persisk matlagning och till underbara varma teer och i iste, i ensamt majestät eller i blandningar. Den vackra blomman hibiscusmalva i torkad form för kryddning och som ingrediens i örtsalt eller till te. Testa att tillsätta några blomblad till vanligt svarta te.
Torkad hibiskus Malva
Hibiskus-malva är vanlig i persisk matlagning och till underbara varma teer och i iste, i ensamt majestät eller i blandningar.
Den vackra blomman hibiscusmalva i torkad form för kryddning och som ingrediens i örtsalt eller till te. Testa att tillsätta några blomblad till vanligt svarta te.
Hibiskus passar fint som krydda till fisk och skaldjur, i vinägretter och som dekoration och smaksättare på grönsaker, i färskost, choklad och fruktsallader.
Blommorna kan blandas i dipp, pesto och marinader till fisk och skaldjur eller till sötsaker och desserter.
Hibiscus används till mat och dryck runt om i världen, exempelvis i Mellanöstern under namnet Karkade och men också i västafrika där den kallas Bissap och Roselle på Jamaica och i Asien.
Den typiska, söt-syrliga smaken är inte bara uppfriskande, utan hibiskus används sedan lång tid inom traditionell medicin och sägs ha lugnande och blodtryckssänkande verkan.
Innehåll: Torkade hibiskusblommor.
Vikt: 80g
Ursprung: Nigeria
Här hittar du recept med torkad hibiskusblomma.
Hibiskus-malva är vanlig i persisk matlagning och till underbara varma teer och i iste, i ensamt majestät eller i blandningar.
Den vackra blomman hibiscusmalva i torkad form för kryddning och som ingrediens i örtsalt eller till te. Testa att tillsätta några blomblad till vanligt svarta te.
Hibiskus passar fint som krydda till fisk och skaldjur, i vinägretter och som dekoration och smaksättare på grönsaker, i färskost, choklad och fruktsallader.
Blommorna kan blandas i dipp, pesto och marinader till fisk och skaldjur eller till sötsaker och desserter.
Hibiscus används till mat och dryck runt om i världen, exempelvis i Mellanöstern under namnet Karkade och men också i västafrika där den kallas Bissap och Roselle på Jamaica och i Asien.
- Till te, dekoration & som krydda
- Sötsyrlig smak
- Vacker smak & fin färg
Den typiska, söt-syrliga smaken är inte bara uppfriskande, utan hibiskus används sedan lång tid inom traditionell medicin och sägs ha lugnande och blodtryckssänkande verkan.
Innehåll: Torkade hibiskusblommor.
Vikt: 80g
Ursprung: Nigeria
Här hittar du recept med torkad hibiskusblomma.
Ett härligt svalkande och gott persiskt iste. Underbart svalkande. Sötas med honung efter smak.
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 80g |
Antal i förpackningen: | 1 påse |